Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Credissimo ще търси нов дом и стопани за кучета от ферма за изоставени животни в Пазарджик

Мануела Стоилова тел: 0887928062

Компанията помага на фермата ПАУ Пазарджик – Защита на животните като част от инициативата „Credissimo за по-добър живот“

София, 21 август 2018. Водещата европейска финтек компания Credissimo стартира кампанията „Твоят най-добър приятел те очаква!“ за намиране на нов дом на кучетата от фермата PAW Пазарджик. Компанията ще качва снимки и информация за животните на своята фейсбук страница, където всеки желаещ ще може да си избере и вземе домашен любимец.

Фермата PAW (Pazardjik Animal Welfare) е сформирана през 2018 г. от две жени, обединени от мисията да помогнат на бездомните животни в нужда. С общи усилия създават фермата, в която за една година са преминали над 120 кучета и 40 котки, докато намерят своя дом.
Фермата на PAW е и единственото място в района на Пазарджик, където могат да бъдат приютени бездомни животни поради липса на общински приют. Към момента във фермата живеят около 60 кучета и няколко котки.

За да подпомогнат PAW в благородната им мисия, през следващите няколко седмици Credissimo ще представи всеки от обитателите на фермата, който е напълно готов за осиновяване, и с нетърпение очаква да намери своето ново любящо семейство. На страницата Credissimo във Фейсбук ще се публикуват снимките и историите на всяко от кучетата, които търсят своя дом.

Инициативата е само част от усилията на Credissimo да подпомага социални каузи. Всеки месец, чрез кампанията „Credissimo за по-добър живот“, компанията дарява част от всеки изплатен заем за различни благотворителни каузи, като помага на деца и младежи в неравностойно положение, болни и хора с увреждания, а също така подкрепя и различни обществени каузи, целящи подобряването на средата и условията на живот в България.
„Социалната отговорност и солидарността за неизменна част от корпоративната култура на Credissimo. Благодарим на нашите клиенти, че вече повече от 13 годни ни гласуват доверие и ни дават мотивация и възможност да продължим да подкрепяме различни обществени каузи “, каза Биляна Христова, маркетинг директор на Credissimo.

Повече информация можете да намерите на: www.credissmo.bg или на www.facebook.com/credissimo.bg.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Credissimo ще търси нов дом и стопани за кучета от ферма за изоставени животни в Пазарджик"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.