Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Известният световен квартет "МОЦАРТ ГРУП" идва в България !

https://www.facebook.com/MozartGroupInBulgaria/

Adista Arts and Entertainment тел: 0888 02 2121


МОЦАРТ ГРУП (MozART Group)
зала „България“, 22.11.2019 г., 19 часа

…За тези, които обичат симфоничната музика, но тепърва ще почувстват колко необичайно-привлекателна може да бъде тя за изтънчените им слухове… За тези, които мислят, че класическата музика е скучна и биха искали да усетят повече емоция… Световно известният квартет „Моцарт Груп“ ще комбинира по уникален начин в своя концерт полезното с приятното!

Музикалните виртуози от „Моцарт Груп“ дават на класическата музика едно ново и напълно оригинално звучене. Две цигулки, виола и виолончело неизменно успяват да потопят зрителите на четири континента и в повече от 50 държави в магическо приключение на музика, импровизации, артистистичност и много изненади. С повече от 4000 концерта от 1995 г. до сега, квартетът предлага незабравими моменти за всички. Моцарт Груп са гениален фонтан от благородна лудост. Членовете на квартета са професионално образовани инструменталисти, които решават да свирят класическата музика по един нов и хумористичен начин. По време на концертите, групата изпълнява световно-известни класически парчета, като ги комбинира с други жанрове, добавя артистични щрихи и представя музиката в едно ново звучене. Те обичат да контактуват и да общуват с публиката и така правят своите концерти едни незабравими изживявания за всички.

Под заглавието „Моцарт е още жив!“ (Mozart is still alive!), зала „България“ ще очаква своята публика за концерта стартиращ в 19 часа на 22 ноември. Билети за концерта могат да се намерят на Eventim.bg, както и в Билетния център на НДК. Линк към билети на събитието:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/mozart-group-sofia-bulgaria-hall-1130976/performance.html

До сега „Моцарт Груп“ имат издадени 6 албума и са били носители на множество награди в Европа и света. Някои от техните важни моменти в последните години са:
- През 2015, „Моцарт Груп“ празнуват своя 20-годишен юбилей.
- През 2016, квартетът посещава Израел за първи път, като представленията са последвани от серия концерти в САЩ и Азия, за 6-ти път, включително Сингапур и Китай.
- През 2017, групата изнася концерти в повече от 20 страни в Европа. Има и концерти и в Канада, където, само в Монреал правят 20 събития. В края на годината издават своя 6-ти албум.
- 2018 се отличава с турнета в Северна Америка, Азия и Европа. Във Франция, квартетът изнася общо 65 концерта в Театър Бобино в Париж, като концертите там се посещават от повече от 32 000 зрители.
- 2019 е напълно запълнена с концерти в Европа, Мексико, САЩ, Канада, Азия, и Европа, включително и България – на 22 ноември в Зала „България“.

"Ние съществуваме независимо от трезвата формалност на великите концертни зали, независимо от ‚скучния‘ живот на изпълнителите на класическа музика, независимо от фанатичните почитатели на класическата музика и независимо от хилядите фенове на рок, рап или поп-музиката, които се страхуват от класическата музика. Ние се отнасяме към нашата Муза с нотка хумористична ирония, и сме сигурни, че Тя няма да има нищо против това.“ - „Моцарт Груп“

www.mozartgroup.net
www.facebook.com/mozartgroup
www.youtube.com/user/TheMozARTGROUPПрикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Известният световен квартет "МОЦАРТ ГРУП" идва в България !"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.