Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Мисия Нептун: Капка живот

Neli Meshkova тел: 0877 100 290

Мисия Нептун: Капка живот
Аквапарк Нептун съвместно с Фондация Мечта за дете в обща благотворителна кауза

Аквапарк „Нептун“ – Равадиново, съвместно с фондация „Мечта за дете“ подеха съвместна кампания в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми. През цялото лято, част от приходите на аквапарка, ще бъдат дарени в помощ на семейства в нужда.
Всеки понеделник е определен за ден с кауза и именно в този ден, част от сумата, която посетителите плащат за вход ще отиде в подкрепа на каузата.
„Повярвахме във вълшебството на семейства с репродуктивни проблеми и заставаме до тях в борбата им.“ - споделят организаторите и са убедени, че капка от някой е океан за друг! И заедно с своите гости ще да бъдат причина за сбъдването на нечия мечта!
Според стряскащата статистика, в България над 140 хиляди двойки имат репродуктивни проблеми. Разбира се, съвременната медицина дава шанс на милиони двойки по целия свят да станат родители, благодарение на ин витро процедурите. Но дори по време на тях, притесненията по сбъдването на тази мечта остават. В тези моменти е важно да знаеш, че някой върви до теб по пътя към твоето вълшебство.
Лице на кампанията застава Стефи Стаменова – лайф коуч и мотиватор в Англия и България. Тя е мис Баба 2019 и носител на приз за най-успешни българки за 2019 година, обществена личност и журналист, с дългогодишна практика.
С тази кауза, организаторите се надяват, че ще се заговори все повече за този проблем, ще се търсят възможности за намаляване на рисковете и ще се съберат достатъчно средства, с които да се помогне за раждането на повече деца в България.
Аквапарк Нептун Ви очаква! Нека заедно бъдем капката, необходима за нечие щастие.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Мисия Нептун: Капка живот"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.