Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Нова онлайн платформа за преодоляване на зависиости

Сдружение М.О.С.Т. тел: 0876672712

Стартира нова информационно-образователна платформа за преодоляване на зависимости: https://zdravezabudeshte.eu/. Платформата предоставя информация по въпросите, свързани със зависимости, включитено към вредни храни и алкохол, тяхното идентифициране и методи за преодоляването им чрез личностно израстване, социализация, позитивна психология.
Инициативата е част от проект „Здраве за бъдещето”. Основната цел на проекта е създаване на условия за превенция и насърчаване на преодоляването на зависимости към алкохол и вредни храни сред младите хора. Дейностите включват изработка и разпространение на информационен справочник; изработка и излъчване на мотивационен радио клип; създаване на Фейсбук мрежа от заинтересовани страни и провеждане на фотографска изложба.
Проект „Здраве за бъдещето” се изпълнява от СНЦ М.О.С.Т. с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година, по Направление 3 към Министерство на младежта и спорта, договор № 25-00-16/18.03.2021 на обща стойност 45 232 лева.
Съдържанието на документа е отговорност на СНЦ М.О.С.Т. и ММС не отговарят за начина на използване на информацията.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Нова онлайн платформа за преодоляване на зависиости"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.