Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Дарителска кампани в помощ на едно специално училище

https://156ou.bg/

Валентина Коринова тел: 0884801750Информация за медиите: 19.11.2019 г.


156. Обединено училище „Васил Левски“, Кремиковци, се включва в #ЩедриятВторник с дарителска кампания за подобряване на интерирорната среда на класните стаи и общи помещения за своите ученици. Чрез един уникален проект по стените на помещенията, на уникални тапети, ще оживеят образите на кукери, нестинари, розоберачи, моми и момци в народни носии. По коридорите ще могат да бъдат прочетени и изпети автентични народни песни, оживели върху традиционни български шевици.

Акцията разчита на родители, бивши ученици, съседи и приятели и може да бъде подкрепена с онлайн дарения в Платформата.бг и ДМС и с дарителски SMS на 17777 с текст DMS (интериор)

3 декември е #ЩедриятВторник – Световен ден на дарителството и доброволчеството, на който благотворителните организации използват силата на социалните медии, за да достигнат до сърцата на милиони дарители в над 110 държави по целия свят.

В България партньорът на движението #ЩедриятВторник е Фондация BCause, която избра за фокус на кампанията тази година образованието и мото „Лично за дарителството в училище“. 156. ОбУ „Васил Левски“, откликна на поканата на организаторите и идеята ни за набиране на средства за специалния ни проект „Обичам моето училище“, бе избран и включен в инициативата.

Нашата кампания е за събиране на средства, с които да бъдат закупени материали и бои за класните стаи и коридорите, за специализираните кабинети и фоайетата. С доброволчески труд ще направим ремонта и ще боядисаме стените, за да положим после върху част от тях тапети, изобразяващи народните обичаи на българина. По тапетите ще се четат мотивиращи думи и мисли, народни песни, гатанки и пословици. Децата ни ще учат и пребивават в уютна, позитивна и възпитаваща среда. Общността ни се гордее с бита и традициите, съхранени и показвани през годините. Ще разказваме на всеки гост и бъдещ ученик, че сме горди пазители на българския дух.
Може да ни подкрепите като дарите онлайн на Платформата.бг https://platformata.bg/bg/kauzi/557:156-kremikovtsi/details/campaign.html
или като изпратите дарителски SMS с текст DMSинтериор на номер 17777.
------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Дарителска кампани в помощ на едно специално училище"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.