Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Сагата с кмета на Община Плевен и Национално младежко сдружение на Република България

Национално младежко сдружение на Република България тел: 091057189

Дирекция „Връзки с обществеността”
ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ ДО МЕДИЙТЕ

Във връзка с провеждането на Европейската младежка инициатива „Този път ще гласувам” Национално младежко сдружение на Република България предприе инициативата да организира Национална образователна кампания „Аз и Европа” на национално ниво във всички областни градове на България.
Основния проблем в организирането на такива грандиозни и мащабни събития са финансирането им. Национално младежко сдружение на Република България предприе само инициативност от собствения бюджет за развитие и реализиране на дейностите си да покрие пътните разходи на екипа, който ще работи по организиране на инициативата. Но средствата се стиган.
Организирането на инициативата протича чрез пускане на официално писмо до кметовете на областните градове с апел да не бъдат отпуснати общинска зала безвъзмездно.
Организацията продължава и днес. На 10 април трябваше да се проведе Конференция „Аз и Европа” в Община Плевен. Но тъй като инициативата бе обвъзраза с политически пристрастия Изпълнителния директор на Национално младежко сдружение на Република България г-н Венцислав Манчовски отказа и отложи изпълнението на Конференцията в Плевен. Мотивите за отлагането на конференцията са „Кмета на Община Плевен отказа да отпусне зала Гена Димитрова безвъзмездно за организацията на събитието”.
Контакти: 0910 57 189 nacionalno.sdruhenie@gmail.comПрикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Сагата с кмета на Община Плевен и Национално младежко сдружение на Република България"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.