Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Книгата „Решимост – Осъзнай силата си и създай щастието си“ – новото вдъхновение да сбъднем мечтите си

https://reshimost.com/

Веселка Йорданова тел: 08875332452 в 1 – увлекателен роман и ръководство как да сътворим своята щастлива реалност чрез 15 лесни практикиПрез декември 2019 година „Фабрика за книги“ издаде книгата „Решимост“ на авторката Веселка Йорданова. След продажбата на над 1400 копия, десетките отзиви на читателите доказват / https://www.facebook.com/reshimost/videos/2563936620369927/?modal=admin_todo_tour/ че романът е българския вариант на „Тайната“ и е катализатор за промяна чрез себепознание, самоусъвършенстване и духовно просветление.

На 46-годишна възраст Веселка Йорданова напуска добре платената си работа като мениджър в престижна компания, за да се посвети на своята мечта да напише книгата. В нея тя споделя собствения си опит на спадове и прогрес по пътя на израстването ѝ като личност и постигане на хармония. Показва, че никога не е късно да поставим ново начало и в крайна сметка да заживеем щастливо.

Предава посланията си, като умело вплита поучения и мъдри съвети в изпълнения с приключения и трудности живот на главната героиня. Предоставя 15 духовни практики, с които да преобразим живота си и дава реални примири как се прилага всяка една от тях в конкретна проблемна ситуация.

Авторката разглежда множество аспекти от живота на главната героиня, свързани с приятели, взаимоотношения, любов, пари, работа, здраве, семейство, дом, бит, така че всеки да открие себе си в нейно лице и в изпъстреното ѝ с премеждия ежедневие.

„Решимост“ разкрива, че можем да трансформираме всеки проблем в нова възможност и да преобразим своя свят в мистично и прекрасно място, където здравето, обичта, благоденствието и успеха са постоянни и неизбежни.Веселка Йорданова

Тел.:0887533245

e-mail: info@reshimost.com

https://reshimost.com/

https://www.facebook.com/reshimost/

https://www.youtube.com/channel/UCKGLfUsp30gGneliOx6I41w/videos?view_as=subscriber


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Книгата „Решимост – Осъзнай силата си и създай щастието си“ – новото вдъхновение да сбъднем мечтите си"

Прессъобщението все още не е заплатено. Заплати чрез SMS с текст 'press7639' на кратък номер 1851
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.