Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Национален конкурс за детско творчество обявява списание "9 месеца"

www.9m-bg.com

Списание "9 месеца"

След големия успех на конкурса за любовен разказ, от който се роди сборникът „Лабиринт на любовта“ (издаден от списание „9 месеца“), медията за настоящи и бъдещи родители остава вярна на инициативата да подава ръка на млади автори. Този път прожекторът е насочен към децата и вълшебството на тяхната душа.
Конкурсът е национален, на тема „Моето семейство“ и ще се проведе в три категории: рисунка, стихотворение и кратък разказ, а срокът за участие е три месеца (до 31 март).
Всички получени произведения ще бъдат оценявани от специалисти в конкретните области.
Жури в състав:
Васил Горанов, български художник, живописец. Голяма част от платната му са посветени на исторически събития. Картини на художника са собственост на редица колекционери както от България, така и от чужбина.
Силвия Недкова, отговорен редактор в списание „DIVA”, литературен журналист, автор на стихосбирката „Евангелие на тревата“.
Йорданка Белева, български писател, носител на престижни национални награди за поезия и проза, доктор по библиотекознание. В началото на годината излезе най-новата ѝ книга с кратки разкази „Кедер”.
Всички участници, чиито творби бъдат публикувани в сборника „Моето семейство“, ще получат екшън камера от Kassaba Systems, ваучер на стойност 50 лв. от Ozone.bg и календар за 2020 година с картини на Васил Горанов.
Официални партньори: Kassaba Systems, Ozone.bg, BTV, Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий“, БНР, Радио FAMILY.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Национален конкурс за детско творчество обявява списание "9 месеца""

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.