Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

КАМПАНИЯ „ДЕЦАТА СА НАША ОТГОВОРНОСТ – ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ТЯХНОТО ЗДРАВЕ ЧРЕЗ НОРМАЛНО ХРАНЕНЕ“ организирана от Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения – Асоциация УНИКАЛ към УНИКАЛ Онлайн Институт

https://unikalonlineinstitute.com

Елисавета Павлова тел: 0878205221


Включете се в кауза, възможност за професионално партньорство или обучение, които ще помогнат на стотиците деца и подрастващи, засегнати и застрашени от хранителни нарушения в България.

Мисия:
Тревожна е статистиката за засегнатите от хранителни нарушения деца и младежи в България - това са сериозни и комплексни проблеми, от които страдат и двата пола.

Според данни на Министерство на Здравеопазването от 2004 година: 11,7 % от децата в България във възрастта 3-6 години са със свръхтегло, а 5,6 % са със затлъстяване;
Според проучвания на Уницеф от 2016 година за България: 13% от момичетата и 22,8 % от момчетата във възрастта 10 – 19 години са с наднормено тегло. 6,2 % от момичетата и 11,6 % от момчетата в същата възраст са със затлъстяване.

Кампанията ни „Децата са наша отговорност – да се погрижим за тяхното здраве чрез нормално хранене“ е мотивирана от идеята за помощ на засегнатите и застрашените от ХН деца в България, в по-лесното намиране и по-бърз достъп до квалифицирани специалисти – обучени или с опит в сферата.

За целта, ние сме в процес на изграждане на Партньорска мрежа от специалисти в 28 окръжни града на България, като разбира се, за партньори биха могли да се включат и специалисти от другите по-големи градове.

Мисията ни е да изградим мрежа от „виртуални представителства”, включващи мултидисциплинарни екипи със специалисти от медицинската, психологичната, диетологичната/нутриционна и фитнес/възстановителните сфери, които да подпомагаме с обучения, тренинги, семинари и други дейности.
За да успеем в мисията ни обаче, ние се нуждаем от активната подкрепа на голям брой българи от всички краища на страната ни.
Ето защо ви каним като активисти в кампанията ни „Децата са наша отговорност – да се погрижим за тяхното здраве чрез нормално хранене“ и ви окуражаваме да споделите в социалните мрежи (с вашите близки, приятели, колеги, съученици, клиенти/пациенти, както и със специалисти от по-горе споменатите сфери) тази информация.


Предлагаме Ви 3 възможности за участие:

1.Като активисти на Кампанията ни
Споделяйки в социалните мрежи, от този момент през целия месец Юни, посветен на грижата за децата.

2.Като партньори на УНИКАЛ:
2.1. Професионални партньори, участвайки в изграждането на мрежата от т.нар виртуални представителства във всички окръжни градове на България, и изграждайки мултидисциплинарни екипи за подкрепа на засегнатите от хранителни нарушения (ХН).

2.2. Афилиирани партньори, участвайки в афилииран маркетинг, посредством споделяне на линкове и банери в социалните мрежи и/или на уебсайта си.

3. Като курсисти на УНИКАЛ
Записвайки се за някое от нашите онлайн обучения и стартирайки проактивно процеса; като “посланици за промяна” за преборване с митовете за хранителните нарушения, специализирайки в сферата и предлагайки на нуждаещите се професионална помощ и превенция на ХН, като свои професионални услуги. Научете повече на линка: Онлайн Академия “Емоции и Хранене”

Ако сте родители или се стремите към лична или промени за близките си в посока на нормално хранене, можете да бъдете обучени онлайн в Подхода Интуитивно Хранене.


Други Събития и Инициативи:

Безплатен Уебинар “Здравословно Тегло с Интуитивна Грижа за Тялото” с Лектор д-р Елисавета Павлова- за широката аудитория.

Безплатен Уебинар “Болестно преяждане, фокус превенция на състоянието при младежи”с лектор д-р Анна Герджикова- за специалисти и студенти от помагащите професии.

Отворено е записването за Специалното Издание на Бюлетин 7 на Асоциация УНИКАЛ посветено на грижат за нормалното хранене на децата и подрастващите.

Ако се нуждаете от ресурси за подкрепа- професионално консултиране, клиники, ел. ръководство за подкрепа, или друг вид помощ при хранителни нарушения, посетете сайта.

Научете повече за дейностите ни на сайта на УНИКАЛ Онлайн Институт, страницата ни във Facebook- УНИКАЛ Онлайн Институти на сайта на Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "КАМПАНИЯ „ДЕЦАТА СА НАША ОТГОВОРНОСТ – ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ТЯХНОТО ЗДРАВЕ ЧРЕЗ НОРМАЛНО ХРАНЕНЕ“ организирана от Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения – Асоциация УНИКАЛ към УНИКАЛ Онлайн Институт"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.