Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Покана изложба

https://www.facebook.com/tsvetnamagia

Нона Куманова тел: 0884513131

„Статика динамика“ - Изложба акварел - Художник Николай Найденов.
Откриване: ПОНЕДЕЛНИК 23 ноември, 19:00 ч.
Място: ателие „Цветна магия“, улица Будапеща 13
Продължителност на изложбата: 23.11. – 29.11
Уъркшоп - Акварелни техники - Екпесриментална живопис СЪБОТА, 28 НОЕМВРИ ОТ 11:00 ч.

Допълнителна информация:
Създадохме отворено и достъпно пространство, в което изкуствата и хората от различни възрасти да комуникират чрез творчество и лична изява.
Ателие “Цветна магия” предлага чудесна възможност на художници и любители от всички възрасти и жанрове да покажат своите творби в едноседмична или двуседмична изложба. Предлагаме нашето пространство напълно изчистено за вашите идеи. Искаме да помогнем на желаещите да получат експозиция в центъра на София в един от утвърдените квартали за изкуството.
* Николай Найденов завършва ВТУ св св Кирил и Методи факултет по педагогика на изобразителното изкуство профил скулптура, след което започва да се занимава с акварел. Посещава курсове по живопис при изключителния акварелист Иван Додов в продължение на половин година. Участва в майсторски класове при други акварелисти - Илиаз Белкаид, Александър Телалим. Учи се също от Андрей Янев. Част от пленери и общи изложби.
"Представям Ви моето изследване на процеса-формиране разрушаване- диалог на структури в тяхната самостойност и самодостатъчност. Непредвидимостта на акварела дава множество възможности да експериментирам с нови техники да откривам нови средства и начини да композирам цвят и форма. Представям Ви процес на търсене неограничен от намерения и очаквания."
• Уъркшоп част от изложбата "Статика динамика" на Николай Найденов в ателие Цветна магия. През петте часа ще се потопите в акварелни експерименти под напътствията на художника. Всеки от Вас ще си тръгне с множество рисунки.
* упражнения мокро в мокро
* търсене на силует
* правила на композирането
* теория на цветовете - хармонии
* твърди меки ръбове градиране
* нови средства

https://www.facebook.com/tsvetnamagia
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ:
НОНА КУМАНОВА
0884513131------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Покана изложба"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.