Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

SMS известяване на пациентите, записали се за поставяне на ваксина за точния ден и час на ваксинацията

https://gpsms.bsms.bg/

Христофор Павлов тел: 0888 509 588

Уважаеми госпожи и господа,
Водени от желанието да подпомогнем общопрактикуващите лекари в нелеката задача да организират работата си по масовата ваксинация, ние от фирма ТСК-1 ООД създадохме система за SMS известяване на пациентите, записали се за поставяне на ваксина за точния ден и час на ваксинацията. Същевременно тази система може да се ползва и от РЗИ за уведомяване на лекарите за графика на доставка на ваксините, тяхната марка и количества. Така ще се скъси максимално пътя от склада за ваксини до пациента, ще се пести време и ще се избегне масово струпване на хора. Системата дава възможност за организиране на групи, уведомяване предварително на тези групи за техния ден и час за поставяне на ваксината, извикване по график за поставяне на втората доза, отмяна или промяна на вече назначена дата и час при липса на доставка. Всичко това става бързо, лесно и с минимален разход на средства. Адреса на системата за регистрация и ползване е https://gpsms.bsms.bg/ и в нея могат да се регистрират само лекари.
Обръщаме се към Вас с молба за помощ да и дадете гласност сред лекарите и гражданите, защото вие сте институциите и организациите в пряк контакт с тях. За всякакви въпроси по работата на системата можете да се обръщате към нас на моб. 0888 509 588.
Управител на ТСК-1 ООД
инж. Христофор Павлов


------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "SMS известяване на пациентите, записали се за поставяне на ваксина за точния ден и час на ваксинацията"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.