Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

5 безплатни уъркшопа за подобряване на отношението към тялото

https://unikalonlineinstitute.com

Елисавета Павлова тел: 0878205221

Искате ли да подобрите отношението към тялото си, да се научите да се грижите по-добре за себе си, да живеете по-здравословно и приятно и да се предпазите от проблемно хранене?

Ако отговорът е да, тогава Ви каним да се включите в 5 безплатни едночасови уъркшопа, които ще се проведат на място в центъра на Асоциация Уникал във Варна и онлайн чрез Zoom за желаещи от други градове. Уъркшопите са разработени с материали, базирани на световно доказания подход Body Positive и ще Ви помогнат да усвоите и практикувате незаменими умения за грижа за себе си.

Всяка едночасова сесия ще включва презентация и дискусия. Уъркшопите са подходящи за всеки, който иска да създаде връзка с тялото си, изградена на любов, приемане и прошка. В допълнение, всички участници ще имат възможност да станат част от общността Loved Bodies и да продължат да се подкрепят взаимно дори след края на петте уъркшопа. Уъркшопите ще се провеждат между 17:00 и 18:00, като първият ще бъде на 26.06.2020г., а останалите дати предстои да бъдат публикувани. Застъпените теми са следнитe:

Седмица 1: ,,Възстановяване на здравето" - 26.06.2020г. 17-18:00ч.
Седмица 2: ,,Практикуване на интуитивна грижа за себе си"
Седмица 3: ,,Преминаване от критичния глас към любовта към себе си"
Седмица 4 и/ли 5: ,,Заявете своята уникална красота" и ,,Изграждане на първата общност за позитивно приемане на тялото в България."

Местата са ограничени, затова побързайте - пишете ни на unikaled@gmail.com или във фейсбук на страницата Unikal Online Institute. Очакваме Ви!


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "5 безплатни уъркшопа за подобряване на отношението към тялото"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.