Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Изпълнителния директор на Национално младежко сдружение на Република България сезира Европейския съд за присвояване на обществени средства

Национално младежко сдружение на Република България тел: 091057189 както и 0895761634

Изпълнителния директор на Национално младежко сдружение на Република България г-н Венцислав Манчовски днес сезира Европейския съд в Брюксел за нарушения при изпълнението на Министерско постановление № 260 от 24.11.2017 година от страна на Общинска администрация Мездра.
В сигнала до Европейския съд Изпълнителния директор представи информация за групи нарушения за Закона за публичните държавни средства, Закона за обществените поръчки и Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки. Изпълнителния директор подозира че кмета на Община Мездра инж. Генади Събков чрез изпълнението на Обществена поръчка с предварително договаряне на стойност 460 000 лева присвоява публични държавни средста определени от Министерски съвет за подновяване на регионалната пътна мрежа.
Сигнала е изпрътен до Главния секретар на Министерски съвет, Главния прокурор на Република България, Върховния административен съд. От Прокуратурата на Република България веднага са депозирали сигнала като са образували раследване по случай с преписка номер 12194 / 2018 година на Върховна касационна прокуратура е сигнализирано и на Специализираната прокуратура.------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Изпълнителния директор на Национално младежко сдружение на Република България сезира Европейския съд за присвояване на обществени средства"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.