Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

ПРОТЕСТ "ОСТАВКА НА ВСИЧКИ"

ОСТАВКА тел: 0888476245

ПРОТЕСТ „ОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ“!!!
Ние майките на деца с увреждания от НГИ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ не приемаме договорения „УЖ“ избор на Валери Симеонов за зам. председател на върховната институция на Република България – Народното Събрание!
Абсурдно е лицето на омразата, олицетворението на циничната политическа арогантност и самозабравяне да представлява българският парламент. Недопустимо е управлението, съдбата и имиджа на страната отново да зависят от нестабилните настроения и интереси на този коалиционен партньор с нищожна електорална подкрепа.
НАСТОЯВАМЕ за неговата незабавна оставка или оставката на Народното Събрание, което с този си нелеп „избор“, демонстрира пълна липса на морал и елементарно зачитане на достойнството на суверена!
Ние майките на деца с увреждания от НГИ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ отново ще опитаме да събудим гражданската съвест, като организираме серия от протести до постигане на гореспоменатото искане!
Първият протест ще се проведе на 22.11.2019г. пред Народното Събрания от 12.00 ч. Продължаваме в понеделник 25.11.2019г. от 18.30ч. с авто-шествие, блокиране и гражданско неподчинение. Сборният пункт за авто-шествието ще бъде на площад „Народното Събрание“!
За контакти: 0888 47 62 45 – Вера ИвановаПрикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "ПРОТЕСТ "ОСТАВКА НА ВСИЧКИ""

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.