Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Гугъл мениджър за образователни технологии е в България за конференцията “Училище в Облака”, която ще се проведе в Пловдив

https://cloud.cct.bg

Елисавета Якимова тел: 0877080819

Уважаеми представители на медиите,

Заповядайте на пресконференция с Дийн Стоукс, мениджър на Гугъл по внедряването на образователни приложения (G Suite) в Европа, Близкия Изток и Африка или повече от 110 държави, която ще се проведе на 11 юни 2019 г. от 10.00 ч. в Дом на културата “Борис Христов”, Пловдив.

Стоукс е в България за участие във втория национален форум “Училище в облака”, организиран от Център за творческо обучение в партньорство с Община Пловдив и Пловдивски университет. Събитието ще се проведе на 11-и и 12-и юни в кино Арена, Мол “Марково тепе”, зала №2, и Дом на културата “Борис Христов” в Пловдив.

На пресконференцията ще бъдат обявени нови признания за внедряването на съвременни технологии от няколко забележителни училища и най-вече учители в България.

Освен Дийн Стоукс, за когото можете научите повече по-долу, в пресконференцията ще участват още Стефан Стоянов - заместник-кмет на Община Пловдив (първата община в България, внедрила G Suite за образованието във всички училища и детски градини в нея), Александър Ангелов - управител на Център за творческо обучение и първи Google иноватор в България, Вихра Ерамян - директор на ЕГ Иван Вазов, Пловдив (първото общинско училище в България, което работи успешно по модела “1:1 - устройство за всеки ученик” за обучението на един клас. Училището бе посетено от Министъра на образованието на 12 април 2019 г. за представяне на иновацията).

Повече за Дийн Стоукс (Dean Stokes)

Дийн Стоукс е ръководител на внедряването на Google (G suite за образованието) за Европа, Близък Изток и Африка в екипа на Google. Преди настоящата си позиция Стоукс е работил в партньорска организация, отдадена професионално развитие на учители. Там Дийн Стоукс обучава учители и директори на училища във всички направления на Google за образованието. Дийн Стоукс е бил и учител по драма и медийни науки, а по-късно и мениджър по образователните технологии в средно училище. На тази си позиция той е подкрепял учители да внедряват технологии, обучавал е колегите си за работа с Google - G suite. Извършвал е и много други дейности, свързани с внедряване на технологии на училището.
Профилът на Дийн в Twitter е @DeanStokes

За въпроси относно събитието и други подробности, свързани с Училища в облака, Александър Ангелов, a.angelov@cct.bg, 0887763719 или Димитрина Папагалска, d.papagalska@cct.bg, 0877 897 555


Или посетете сайта на събитието: https://cloud.cct.bgПрикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Гугъл мениджър за образователни технологии е в България за конференцията “Училище в Облака”, която ще се проведе в Пловдив"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.