Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

КАМПАНИЯ "ПРЕВЕНЦИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ- ЕСЕН 2020", организирана от Екипа на Асоциация УНИКАЛ

https://unikalonlineinstitute.com/

Елисавета Павлова тел: 0878205221

Екипът от специалисти към Асоциация Уникал организира Кампания за превенция на хранителните нарушения.

Какво можете да направите за да бъдете полезни на себе си и вашите близки?

Да се свържете с безплатната ни линия за анонимно изслушване и подкрепа по график на линка: https://tinyurl.com/yyhg5m5m;

Да се запознаете с SCOFF Въпросника за ранен скрининг на хранителни нарушения на линка: https://tinyurl.com/y662dmu9;

Да се запознаете с 5 Седмична Инициатива за Подобряване на Образът на Тялото на следния линк: https://tinyurl.com/yy9878ep .

Ако се нуждаете от ресурси за подкрепа за засегнати от хранителни нарушения, за родители /близки, професионално електронно ръководство за подкрепа от д-р Елисавета Павлова, или за професионални консултации с обучени в ХН специалисти – по градове в България, или друг вид помощ при хранителни нарушения, вижте Регистъра ни с Партньори и Сертифицирани специалисти, като разгледате и 2-та линка: https://bit.ly/31KZfR0 и https://tinyurl.com/y2y2tth8 !

Да се запознаете със Сериозно Застрашителната Статистика за Хранителните Нарушения в България на линка: https://tinyurl.com/y3c42a4l .

Да чуете радио интервютата на д-р Елисавета Павлова, която е инициатор на Кампаниите за превенция на УНИКАЛ, относно хранителните нарушения у нас и насоки към Безплатната Линия за изслушване и Подкрепа кликнете на 2-та линка: https://tinyurl.com/yy3nbj3s и https://tinyurl.com/y6kgzfuf .

Очакваме Ви да се Включите в Кампанията за Превенция на Хранителни Нарушения, Посредством Споделянето на Поста ни с Кръговете си от Приятели или Познати в Социалните Мрежи, Защото Споделянето е Грижа!------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "КАМПАНИЯ "ПРЕВЕНЦИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ- ЕСЕН 2020", организирана от Екипа на Асоциация УНИКАЛ"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.