Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Центърът за психично здраве “Човеколюбие” в Пазарджик получи дарение от книги от 17-годишния Кирил Балдев

Огнян Веселинов

Център „Човеколюбие” посрещна Кирил Балдев – ученик от МГ „Константин Величков”. Той дари книги на институцията. Младежът е избрал да съхрани любовта към книгата в обществото, като разпространява книги от дарители и посредничи на хора, които обичат да четат и се стремят към развитие. Споделя, че неговите връстници подкрепят хуманната му кауза и насърчават благотворителната дейност.

Център „Човеколюбие” посрещна с радост Кирил Балдев и прие с интерес книгите, дарени от него. Част от тях съдържат информация, която може да се ползва в програмите за психо-социална рехабилитация. В знак на уважение гостът подари на всички присъстващи книгата „История на чудесата”. Участниците в програмата за рехабилитация на битови умения – клуб „Вкусно”, подготвиха с желание кекс за госта.

Запознанството на Център „Човеколюбие” с Кирил Балдев постави начало на бъдещи взаимоотношения. Момчето прояви интерес към специализираната библиотека за психологическа литература „Човекознание” към Центъра и стана читател. Обеща да достави книги с психологическа насоченост и получи първите книги за прочит от библиотека „Човекознание”.


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Центърът за психично здраве “Човеколюбие” в Пазарджик получи дарение от книги от 17-годишния Кирил Балдев"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.