Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Българо-румънски панаир на труда

Албена Аврамова тел: 082870400

На 27 и 28 юли 2018 в Русе ще се проведе БЪЛГАРО-РУМЪНСКИ ПАНАИР НА ТРУДА, организиран от СНЦ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР В ПОДКРЕПА НА БИЗНЕСА, в качеството си на Водещ бенефициент по проект “BG RO MOBILITY”, № 16.4.2.113, финансиран по Програма „Интеррег V-A Румъния-България“.
Българо-Румънският Панаир на Труда цели осигурявяне на лесен начин за комуникация между бизнеса и търсещите работа в трансграничния регион. Участниците ще имат възможността:
• да се информирате за възможностите за трансгранична трудова мобилност;
• да се информирате за дейността на компаниите; за предлаганите работни места и стажантските програми; за процеса на наемане на работници и служители, търсените умения и компетенции;
• да се срещнете директно с търсещите работа или с потенциалните работодатели и да придобиете лични впечатления един за друг;
• да оставите автобиографии и данни за контакти за бъдещ подбор;
• да се запишете за участие в предстоящите обучителни сесии, от които да научите за местни и национални данъци, условия за социално осигуряване, законови процедури за регистрация на фирми и наемане на персонал.

Официалните лица, които ще присъстват на събитието: Председателят на УС на РУ проф. Велизара Пенчева (РУ), Валери Гегов - пом. Ректор на РУ, Галина Димитрова – Директор Дирекция Бюро по Труда - Русе, представители на Агенция по заетостта- България, официални лица от Агенция по заетостта-Румъния и официални представители на Община Русе.

Дата и място на провеждане: 27-28.07.2018 г., на адрес: гр. Русе, ул. „Студентска“ № 4, Русенски университет, Фоайе на Централен корпус.


Връзка с медиите: 0878 370 060 – Кремена Раднева


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Българо-румънски панаир на труда"

Прессъобщението все още не е заплатено. Заплати чрез SMS с текст 'press3890' на кратък номер 1851
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.