Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

ОТГОВОРЪТ НА МАЙКИТЕ ДО БСП

ВЕРА ИВАНОВА тел: 0888476245

НГИ „Системата ни УБИВА“ оценява скоростта, с която ПГ „БСП за България“ се извини на майките на децата с увреждания и определи като грешка вотът на 20-те народни представители от нейните редици. Извинението бе публично огласено непосредствено след приключването на организираният от нас протест „ОСТАВКА на ВСИЧКИ“, което е знак за зачитане на общественото мнение.
Нашите каузи и инициативи не са партийни. Те са чисто човешки - резултат от изживяна и изстрадана болка. Подкрепят се както от хора с различни политически пристрастия, така и от аполитични граждани. Благодарни сме на всеки един от тях, без оглед на политическите им убеждения и пристрастия.
Уважаеми членове и симпатизанти на БСП,
Убедени сме, че ще се съгласите, че поста зам. председател на НС е крайно ненормално да бъде заеман от един абсолютно компрометиран политик. Нормално би било, човека Валери Симеонов, ако са му останали поне няколко капчици морал и достойнство, да се оттегли от политическият живот завинаги. Изборът му за зам. председател, превръща Народното събрание в театър на абсурда и е основание за убеждението в липсата на морални качества във всеки един депутат, гласувал за него.
Поради това заявяваме, че нашите протести ще продължат до получаването на 118 –те оставки на народните представители, издигнали Валери Симеонов до зам. председател на НС и до неговото оттеглянето от този пост.


НГИ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "ОТГОВОРЪТ НА МАЙКИТЕ ДО БСП"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.