Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Повече факти за битумните керемиди

https://armormat.com/

Кристиян Яворов

Къде могат да се купят битумни керемиди? Битумните керемиди се предлагат значително по-евтино в интернет. Сайтовете, специализирани в продажбата на битумни покривни покрития разполагат с широка гама от цветове и продукти. Освен това предлагат и аксесоари, мембрани, филми и инструменти, които са полезни за всяка работа, свързана с покриви, което е изключително удобно, тъй като можете да закупите всичко на едно място. Заслужава да се отбележи и професионално подбраният екип, с който разполагат повечето онлайн магазини, с оглед на извършваните от тях дейности. Ако имате някакви съмнения относно избора на покривен материал, инструменти или друг продукт, консултантите винаги ще помогнат с умни съвети. На всеки ваш въпрос ще бъде отговорено бързо и подробно.
Технически характеристики на битумните керемиди
Основното предимство битумните керемиди пред другите покривни материали е лекотата на монтаж и боравене. Поради малкия размер на фрагментите си, гъвкавите битумни керемиди могат лесно да бъдат инсталирани самостоятелно.
Въведение: разновидности и размери на плочките
Нека започнем с дефиниране на това какво представлява гъвкава (битумна) керемида? Това е модерен покривен материал, произведен от отделни керемиди, които се основават на модифициран или окислен битум, фибростъкло и каменна превръзка (гранулат). Керемидата е отделна плоча с дължина 1м и ширина 30-35см с характерен модел и шарка.
Благодарение на различните форми на битумни керемиди, поставени на покрива, къщата придобива уникален естествен вкус. Покривът от керемиди може да имитира чипове, керемиди, шисти или керамични плочки, а по отношение на надеждността по никакъв начин не отстъпва на останалите материали. Основното е да извършите правилната инсталация и да изберете битумните керемиди с най-добри технически характеристики. Меките битумни керемиди имат много предимства:
Естетичен външен вид. Гамата от меки покриви се отличава с разнообразие от цветове и форми, което ви позволява да проектирате покрив във всеки стил.
Здравина
Устойчивост
Издържливост
Лесен монтаж и поддръжка.------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Повече факти за битумните керемиди"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.