Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Вземи 5 Подаръка и Надделей над Нарушеното си Хранене-Кампания за Превенция на Хранителни Нарушения

https://bia-unikal.org/?page_id=10661

Елисавета Павлова тел: 0878205221

С тази инициатива Ви каним да се включите в поредната ни Кампания за Превенция на хранителни нарушения (ХН) под надслов „Сподели и Приеми Подкрепа!“ Есен 2023 г.

Под призива “Сподели и приеми подкрепа” бихме искали с ентусиазъм да ви поканим да ни помогнете да достигнем с безплатните си ресурси за подкрепа до повече от 500 000 души с ХН в България посредством абониране за Новия YouTube Канална УНИКАЛ и споделяне на видеата ни.

Засегнатите могат да страдат от следните хранителни нарушения: анорексия, булимия, хиперфагия, както и от под-праговите им форми: емоционално хранене, компулсивно спортуване, орторексия, синдром на нощното хранене, прочистващо разстройство и други форми на негативен образ на тялото и нарушени форми на хранене.

Около 50% от приятелите, познатите и колегите ви може да са засегнати от по-горните и е нужно информиране и ранна превенция на ХН за да не се влошат и да се търси навременна помощ

Нарушената в храненето засягат всички възрасти: от деца на 12 год. до жени в менопауза и двата пола и повечето от засегнатите изглеждат точно като вас в тялото, така че не бихте ги различили само по външността им.

Не признаването на засегнатост от ХН е симптом на болестта и за това е нужно мотивация за търсене на помощ

ХН са лечими заболявания, ако бъде потърсена и следвана професионална помощ на време и при наличие на адекватна подкрепа от семейството и други подкрепящи източници

Всеки до вас или в обкръжението ви би могъл да е застрашен от тези потайни нарушения с най-висока смъртност сред психичните заболявания, за това е важно всички заедно да бъдем активисти в тази посока и да споделяме ресурси за тяхното ранно откриване, превенция, подкрепа и лечение!

МНОГО ВАЖНО: За да получите 5-те Подаръка, 4 от които са Ръководства с ценни съвети и практични насоки, а 5-ият подарък е Безплатния Уебинар „Управление на интервенциите от родители търсещи помощ за деца и младежи с хранителни нарушения“, за който можете да се абонирате на линка: https://tinyurl.com/34s3s4pu е нужно да следвате 2-те стъпки- за 2 мин.:

Да отделите само 1 мин. време и да се абонирайте за Новия YouTube Канал на УНИКАЛ: https://www.youtube.com/channel/UCyoRaJfsCJILTMRqew6QOPQ

Да отделите още 1 мин. да ни изпратите имейл с името под което сте абонирани за канала и вашите имена на: unikalonlineinstitute2023@gmail.com

А от наша страна, ще ви върнем максимално бързо имейл с достъп до 5-те ви Подаръка

Ще сме ви искрено благодарни и ако харесате и споделите онези видеа от канала ни, които са ви полезни и вярвате че може да са от интерес за ваши приятели и близки!

За да не пропускате най-новите ни публикации в социалните ни профили моля, последвайте ФБ страницата на УНИКАЛ ни: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute както и новият ни Инстаграм профил: https://www.instagram.com/unikal_eating/

НЕ забравяйте че „СПОДЕЛЯНЕТО Е ГРИЖА“ и посредством споделянията ви на нашите ресурси за превенция и обучение, ще бъдете ценен участник в подпомагане на каузата за превенция, ранно откриване и подкрепа на застрашените от хранителни нарушения!

С огромна благодарност:

От д-р Елисавета Павлова (Основател на УНИКАЛ, обучител и инициатор на кампанията) и с участието на целият Екип на Асоциация http://bia-unikal.org/ и Институт УНИКАЛ https://unikalonlineinstitute.com/


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Вземи 5 Подаръка и Надделей над Нарушеното си Хранене-Кампания за Превенция на Хранителни Нарушения"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.