Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Специализиран езиков курс за български пилигрими стартира в София тази есен

Ивелина Паничарова тел: 0899545532

Камино де Сантиаго или наричан по-кратко Камино е популярна мрежа от поклоннически пътища, които всяка година изминават над 200 000 души от цял свят. Около 800 км пеш в рамките на месец в търсене на себе си или като бягство от всичко светско.

Българските поклонници, които тръгват на път към мощите на Свети Яков в Испания ще могат да стартират пътя си от Сугестопедична къща “7 ключа”. Ивелина Паничарова или още позната като Есперанса Верде де ла Монтаня (“Зелената Надежда от Планината”) ще ги поведе на езиково пътешествие в специално разработен курс за Камино де Сантиаго. Лексиката и граматиката заложени в този курс ще бъдат достатъчни за разговорите и премеждията, които очакват сънародниците ни по пътя. Курсът ще бъде интензивен и изцяло ще симулира реални ситуации от пелигримското ежедневие, а подходът, по който ще се усвоява всичко е друго българско творение, а именно - сугестопедията.

Методът на проф. д-р. Лозанов, създаден преди повече от 30 години, бива признат за най-ефективният и хуманен начин за изучаване на чужди езици от ЮНЕСКО. Днес той е познат по цял свят и е дал основа на много нетрадиционни педагогически методи.

Вярна на 7-те сугестопедични закона за учене в любяща и подкрепяща среда, преподавателката от “7 ключа” дава заявка за успешна езикова подготовка в рамкита на само две седмици.

Годишно над 400 българи минават Камино.


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Специализиран езиков курс за български пилигрими стартира в София тази есен"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.