Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Изгодно ли е предсрочното погасяване на кредит?

http://emporiki.bg/

Тони

Предсрочното погасяване на кредит може да бъде изгодно за заемополучителя, тъй като то ще намали общите разходи за кредита и размера на общите лихвени плащания.

Когато заемополучителят избере да предсрочно погаси кредита, той плаща общата сума на заема и всички натрупани лихви до момента на погасяване. Това ще доведе до намаляване на общата лихвена сума, тъй като ще бъде по-малък период от време, в който се прилагат лихвени проценти.

Освен това, предсрочното погасяване на кредит може да подобри кредитния рейтинг на заемополучителя, тъй като той ще покаже, че е в състояние да погаси дълга си по-рано от установения срок.

Въпреки това, предсрочното погасяване може да предизвика и допълнителни разходи за заемополучителя. Това може да бъде във формата на такси за предсрочно погасяване, които могат да бъдат начислени. Затова е важно да се изчислят всички разходи и да се оцени дали предсрочното погасяване на кредита е изгодно за заемополучителя или не. Също така задължително трябва да се провери в договора, дали такива разходи за предсрочно погасяване ще бъдат добавени


------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Изгодно ли е предсрочното погасяване на кредит?"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.