Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

БЪЛГАРИЯ С НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ СЕРТИФИЦИРАНИ УЧИТЕЛИ С ДИГИТАЛНИ УМЕНИЯ В ЕВРОПА ЗА КРАЯ НА 2018 Г.

cct.bg

Надя тел: 878629608

Уважаеми представители на медиите,

Център за творческо обучение ви кани на официална церемония по връчването на сертификати за “Училище в Облака*” и Google Certified Educators за над 200 учители от Пловдив региона.

Събитието ще се състои на 13 февруари от 18.30 ч. в Дом на културата “Борис Христов” на ул. “Гладстон” 15, Пловдив.

Към представителите на сертифицирани училища за 2018 г. ще се обърне заместник-кметът на града Стефан Стоянов. Сред официалните гости ще бъдат директори и заместник-директори на от Пловдив, Велинград и Панагюрище.

България е №1 в региона EMEA, включващ Европа, Близкия Изток и Африка, по брой сертифицирани учители по програмите за валидиране на дигитални умения за учители и преподаватели Google Certified Educator. След България се нареждат държавите Испания, Великобритания, Швеция и Република Южна Африка, всички изброени с многократно по-голям брой учители и икономика.

За два кратки месеца екипът на Център за творческо обучение - единственият партньор на Google за образованието в България, помогна на стотици педагози и училищни администратори да преминат успешно през двустепенна обучителна програма за използване на облачни технологии. Общият брой сертифицирани учители за месеците октомври, ноември и декември 2018 г. е 232.

Целта на инициативата за сертифициране е да помогне на учителите да интегрират по смислен начин технологии в работата си, да споделят опит и да създадат плодотворни междуучилищни сътрудничества.

Център за творческо обучение е единствен в България партньор на Google за образованието: Google Education Partner по направление услуги и най-вече G suite - една от водещите облачни платформи в света, безплатна за образователните организации. България е сертифицирала най-голям брой учители в Европа по програмите на Google Educator.

*“Училища в облака” е мащабен образователен проект за въвеждане на съвременни облачни системи във всички общински училища на Пловдив.Научете повече за проекта:
cloud.plovdiv.bg
cloud.cct.bg

Лице за контакт:
Александър Ангелов
a.angelov@cct.bg
+359 887 763 719
www.cct.bg

Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "БЪЛГАРИЯ С НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ СЕРТИФИЦИРАНИ УЧИТЕЛИ С ДИГИТАЛНИ УМЕНИЯ В ЕВРОПА ЗА КРАЯ НА 2018 Г."

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.