Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Дамска мода при ниски жени

https://e-broshura.com/

Огнян Огнянов

Много дами има проблем с височината си. Комплексите, които имат са напълно излишни, защото можете да удължите ръста си с помощта на дрехите. Ще ви дадем няколко съвета, в които е добре да се вслушате, за да избегнете дискомфорта с височината си.
Обемен пулове
Обемен пуловер визуално ще добави килограми, дори ако тези излишни килограми всъщност не съществуват. Ако сте ниски и пълни, по този начин пълнотата се засилва допълнително. Всеки тип обемно или извънгабаритно облекло е особено лошо за дребна жена, тъй като тя вече е ниска и няма нужда да го подчертава.
Обемни палта
Едва ли има ниска, която изглежда добре в обемно палто. Подобно на обемистите пуловери, обемното палто не само прави жената да изглежда дебела, но и я прави безформена. Тъй като това не е желаният моден ефект, е добра идея да носите по-тънки зимни палта, с дължина до коляното.
Широки колани
Широките презрамки добавят хоризонтална линия по средата. Това не е добър вариант за жени, които искат да изглеждат по-стройни. Ако широкият колан е боядисан в контрастни цветове, тогава разширяващият ефект се увеличава допълнително. Най-добрият избор за колан, особено за ниски жени, е тясна ивица от същия цвят като облеклото.
Колие, колие.
Искате ли да удължите врата си или искате да създадете ефект на отрязване на главата? Естествено, че когато сте ниски искате да имате възможно най-дългите размери, независимо за коя част от тялото ни става въпрос. За да изглеждате по-слаби и по-високи е необходимо да разголите врата си, вместо да го увивате с дрехи. Носенето на връхно или рокля с V-образно деколте ще доведе до желаните резултати. Ако искате да носите огърлица или друго бижу, която попада в деколтето сте направили правилния избор. По този начин подчертавате удължаването на тялото ви.
Тези съвети са достатъчно прости и не изискват допълнителни усилия. Просто ги имайте предвид, когато пазарувате.------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Дамска мода при ниски жени"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.