Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Фотографска изложба „По-доброто Аз”

Сдружение М.О.С.Т. тел: 0876672712

В периода 11-13 юни 2021 година ще се състои фотографска изложба, насочена към повишаване на мотивацията за преодоляване на зависимости и превенция. Тя цели да информира младежи, относно разпознаване на зависимостите и тяхното преодоляване чрез личностно израстване, социализация, позитивно мислене и грижата за себе си, без вредни навици. Творческата концепция за създаването на фотографските материали е дело на млади доброволци. Инициативата е част от проект „Здраве за бъдещето”. Основната цел на проекта е създаване на условия за превенция и насърчаване на преодоляването на зависимости към алкохол и вредни храни сред младите хора. Дейностите включват изработка и разпространение на информационен справочник; изработка и излъчване на мотивационен радио клип; създаване на Фейсбук мрежа от заинтересовани страни и дигитална среда за самообучение.
Очакваме Ви на адрес: гр.София, бул. Мария Луиза №58. Входът е свободен.
Проект „Здраве за бъдещето” се изпълнява от СНЦ М.О.С.Т. с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година, по Направление 3 към Министерство на младежта и спорта, договор № 25-00-16/18.03.2021 на обща стойност 45 232 лева.
Съдържанието на документа е отговорност на СНЦ М.О.С.Т. и ММС не отговаря за начина на използване на информацията.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Фотографска изложба „По-доброто Аз”"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.