Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Комбинацията от обувки с дрехи за мъже: съвети от стилисти

http://stylezone.bg/

Кирил

Комбинацията от обувки с дрехи за мъже: съвети от стилисти

Всеки мъж трябва да обърне голямо внимание на комбинацията от обувки с дрехи. Не всички ботуши или обувки ще съответстват на определени панталони, яке или палто.
Изграждането на стилен комплект е умение за учене. Разбира се, има хора, чието чувство за вкус е развито от природата. Преди да започнете да формирате определен образ, трябва да се вслушате в съветите на стилистите. Определено няма да е излишно.
Комбинация от мъжки панталон и обувки
В мъжкия гардероб панталоните са основен елемент. Те са подходящи за офис стил и обикновено се носят за празнични събития. Лесно е да смените строг и бизнес имидж на уличен, ако изберете подходящите обувки за панталон. С какво можете да комбинирате панталона си, за да изглеждате стилно и необичайно? Класика, маратонки или удобни ежедневни обувки? Няколко практически съвета ще ви помогнат да разберете тези проблеми.
Обувки без връзки с малък ток - мокасини - успешно ще се впишат във вашата бизнес визия. Те се съчетават с класически панталони и костюми. За този тип обувки можете да вземете аксесоари, които да съвпадат - часовници или копчета за ръкавели, както и чорапи, те могат да бъдат с различна текстура, плътност и височина.
Обувки или ботуши с декоративна перфорация ще изглеждат интересно с всеки мъжки костюм, включително ежедневен стил. Можете да изберете всеки цвят обувки.
Практичните панталони в цвят каки се съчетават добре с маратонки, кецове и груби ботуши. Всяка обувка е подходяща за дънки, с изключение на лачени обувки. Интересна ще бъде комбинацията от карго панталони и платнени маратонки. Рипсеният панталон работи най-добре с кожени обувки или ниски ботуши. Но високите ботуши ще изглеждат добре с конусен модел панталон.
Мъжки ботуши и връхни дрехи
Време е да се спрем на комбинацията от обувки с връхни дрехи за мъже. Нито една модна колекция днес не е завършена без стилни кожени ботуши. Голямото разнообразие от модели ви позволява да изберете чифт, който перфектно ще се побере в гардероба на всеки мъж.
На мода са мъжките кафяви и черни ботуши. Специално внимание трябва да се обърне на тези два цвята. Основното е, че те изобщо не са комбинирани помежду си. Това означава, че черните ботуши са неподходящи за носене, съчетани с кафяво палто и обратно. Ако имате бизнес среща или пътуване до приятели, носете кафяви ботуши и връхни дрехи, които да съответстват на обувките ви. Можете да изберете сиво или синьо палто с класическа кройка. Кафявите нюанси в комбинация със сивите трябва да изглеждат по-ярки.
Обувките в черно винаги изглеждат по-официално. Мъжете често избират черно в комбинация с черно. Но можете да направите гардероба си много по-интересен, като допълвате монохромната визия с ярки неща. Тенденцията е комбинация от черно и сиво. Затова ще изглеждате много стилно, като носите черни ботуши под сиво палто.------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Комбинацията от обувки с дрехи за мъже: съвети от стилисти"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.