Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Българска компания защитаваща правата на самолетните пътници започва работа и на азиатския пазар

Александър Сумин тел: 0877002093

Българската компания, защитаваща правата на самолетните пътници започва работа и на азиатския пазар

ClaimCompass сключи партньорство с airConcur в Китай


София, 30.07.2018 - ClaimCompass - българската компанията защитаваща правата на самолетните пътници навлиза в Азия чрез партньорство с airConcur.

“Трафикът на самолетните пътници между Европа и Азия продължава да расте. Въпреки това, голяма част от пасажерите все още не са наясно какви са правата им в случай на закъснял или отменен полет” споделя изпълнителния директор на airConcur, Дийн Ву.

AirConcur ще подпомогне популяризирането на Европейския Регламент ЕС261 в Азия, докато българската компания ще предоставя услугата по събирането и изплащането на обезщетенията с помощта на софтуерните си решения и натрупаната експертиза в бранша.

“В момента работим активно по привличането на нови партньори, които да ни помогнат да стигнем до още по-голям брой пътници нуждаещи се от съдействие в случай на закъснял или отменен полет” споделя Иво Атанасов, Мениджър Ключови Партньорства в ClaimCompass.

За контакти
pr@claimcomapss.eu
+359 (0) 877 002 093


ClaimCompass помага на самолетните пътници да получат до 600 евро обезщетение в случай на закъснял или отменен полет. Само през 2017 година, компанията помага на клиентите си да потърсят обезщетение на обща стойност от 4.8 милиона евро, като тази сума се очаква да надхвърли 12 милиона евро до края на 2018.

ClaimCompass e основана през 2015 година от Татяна Миткова, Александър Сумин и Велизар Шулев, когато и тримата съоснователи се намират в три различни държави - Германия, Канада и Шотландия. След кратък престой в Силициевата Долина, ClaimCompass отваря офис в София, където днес работят над 20 служителя от 9 различни националности, обслужващи клиенти на 11 различни езика.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Българска компания защитаваща правата на самолетните пътници започва работа и на азиатския пазар"

Прессъобщението все още не е заплатено. Заплати чрез SMS с текст 'press3891' на кратък номер 1851
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.