Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Младежи от Ротаракт и Интеракт клуб Пловдив - Филипопол даряват високотехнологична медицинска апаратура на Клиника по Детска хирургия в УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив.

Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол
Водени от вярата в доброто Ротаракт и Интеракт Пловдив-Филипопол за шеста поредна година организираха вълшебен Коледен базар. Той се проведе на 18 и 19 декември от 10 до 21 часа в Мол Пловдив пред кино Синема Сити.Каузата беше закупуване на високотехнологична медицинска апаратура (перфузори и инфузомати) в помощ на малките пациенти на Клиника по Детска хирургия в УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив. Дарението ще бъде направено на 16.07.2020 /четвъртък/ от 11.00 часа в Клиника по Детска хирургия в УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив на бул. Пещерско ШосеЦелта на проектите, които „Ротаракт“ и „Интеракт“ реализират, е устойчиво развитие, както и стремеж да се даде добър пример на останалите членове от обществото, за да могат повече хора да се приобщят към подобни значими инициативи
------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Младежи от Ротаракт и Интеракт клуб Пловдив - Филипопол даряват високотехнологична медицинска апаратура на Клиника по Детска хирургия в УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив. "

Прессъобщението все още не е заплатено. Заплати чрез SMS с текст 'press7644' на кратък номер 1851
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.