Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Как да изберете правилните играчки за вашето дете?

https://jambo-bg.com/

Иванка Иванова

Доста е трудно да се изберат детски играчки, тъй като в магазините има много голям асортимент и това обърква много родители. Но те трябва не само да се харесват на детето, но и да бъдат интересни, подходящи за възрастта им. Също така, те трябва да бъдат безопасни и да отговарят на всички изисквания. На рафтовете можете да видите механични, интерактивни, меки, образователни играчки. И в същото време не всички родители знаят как да изберат подходящата детска играчка, за да угодят на детето си. Какво е по-добре за него да си купи кукла, топка, кубчета, пъзели? Какво ще бъде подходящо за неговото развитие?
Изборът на детска играчка трябва да се подхожда с цялата отговорност, ако искате да зарадвате бебето си. В тази статия ще научите как да изберете правилните детски играчки за вашето дете, какви фактори трябва да се вземат предвид при закупуването им и много полезна информация.
Детските психолози за избора на играчки
Първото нещо, което всеки психолог ще ви каже за играчките за най -малките, е, че те трябва да са ярки и реалистични. На възраст от три до пет години детето най -активно опознава света в цялото му разнообразие и няма нужда да разрушава възприятието им за реалността от различни извънземни мутанти и животни с кисели нюанси.
С възрастта детето постепенно овладява различни видове игри. Отначало всички те са обвързани с обективна дейност - детето е важно да може да изпълнява различни действия с играчката: да дърпа, да натиска, да се движи - и в идеалния случай това трябва да предизвика определена реакция от играчката.
Изборът на играчки трябва да бъде с очакване на възможността за движение на части от играчката или звукови сигнали в отговор на различни действия.
Следва - играчки, които могат да се сглобяват и сгъват, сортират и поставят в пространството. След това идва времето за различни ролеви игри, за които също са необходими отделни играчки.
Освен това детето трябва да се развива физически и затова трябва да му бъдат осигурени поне няколко „спортни“ играчки - топки, обръчи, ако е възможно - шведски стълби и хоризонтални решетки, различни комплекти за игри на открито като боулинг или детски бейзбол. Те допринасят за физическата активност и пълноценното физическо развитие на детето.------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Как да изберете правилните играчки за вашето дете?"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.