Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Кой ще спечели титлата "Най-добър Оратор" за 2021 в България?

Теодора Янакиева тел: +359 889 41893

София, 19 февруари, 2021

13 състезатели от българските клубове по ораторство и лидерски умения “Sofia Toastmasters”, “Business Park Toastmasters” и “Speak and Lead Toastmasters”, “Biz Labs Toastmasters” и “Varna Toastmasters” ще се съревновават за титлата оратор №1 в България за 2021.

Състезанията организирани от Toastmasters Bulgaria ще се проведат на 27 февруари изцяло online и ще са в 6 направления:
- Международно състезание по ораторство (на английски език)
- Европейско състезание по ораторство (на български език)
- Състезание по импровизации (на английски език)
- Състезание по небивалици (на английски език)
- Състезание по оценяване (на английски език)
- Немско състезание по ораторство (на немски език)

На 20 март победителят в “Международно състезание по ораторство” ще се изправи срещу съперници от Toastmaster-ските клубове в Кипър и Гърция, а при победа продължава надпреварата към Европейските състезания и Световния шампионат.

През 2013г. българинът Пресиян Василев стана първият източноевропеeц, спечелил престижния световен турнир за изнасяне на публични речи (4-дневната надпревара, проведена пред няколкохилядна публика в Синсинати - https://www.youtube.com/watch?v=Z8L68Ev8VPQ).

Toastmasters International (https://www.toastmasters.org/) е нестопанска образователна организация, която преподава публично говорене и лидерски умения чрез световна мрежа от клубове. Създадена през 1924 г., със седалище в Колорадо, организацията надхвърля 364 000 члена с над 16 600 клуба в 143 страни. Първият български Toastmasters клуб е основан през 2000 г. Към момента в България има пет клуба в три града (София, Варна и Пловдив) с над 60 активни члена, които развиват своите ораторски, комуникационни и лидерски умения на български и английски език.

Online състезанията на Toastmasters Bulgaria са отворени за гости като достъпът е напълно безплатен и свободен. А за гостите, Тоустмастърите са подготвили специални образователни и интерактивни сесии.

Повече информация за събитието може да намерите на Facebook страницата на Toastmasters Bulgaria: https://www.facebook.com/toastmastersbulgaria и на http://varnatoastmasters.com/bulgaria-contests-2021/

Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Кой ще спечели титлата "Най-добър Оратор" за 2021 в България?"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.