Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Как да се научите да свирите на барабани

https://musicshopbg.com/

Ясен Стоянов

Да се научите да свирите на музикални инструменти като барабани, да станете готини барабанисти, да подобрите техниката си на свирене са големи стремежи, които ще изискват известни усилия и материални инвестиции. Барабанистите са много търсени сред музикантите; никой оркестър или рок група не може без тях. По пътя към професионален барабанист основните са желанието да практикуваме, редовността на часовете, а също и упорита работа.
Какво трябва да купите?
В идеалния случай акустична инсталация. Но колко реална е тя за вас? Решаващата роля тук се играе от наличието на отделна звукоизолирана стая за класове. Без значение колко готино свирите на барабани, никой не иска да слуша тези звуци с дни или по време на вдъхновение, така че ако имате такава стая, тогава продължете с акустична инсталация.
Ако нямате отделна стая, но размерът на апартамент или къща ви позволява да поставите комплект барабани, тогава вашият избор е електронен комплект барабани, което ще заема няколко квадратни метра жилищна площ, но благодарение на възможността за свързване на слушалки, ще ви спести от оплаквания от съседи и домакинства.
Функционалността на тези инсталации силно зависи от тяхната цена и производителя. Но на тях можете перфектно да тренирате координация, да изработвате основи, да изучавате части и да ги записвате. Важно е да се разбере, че акустичните и електронните инсталации са различни музикални инструменти, по никакъв начин не заместващи, а само допълващи и разширяващи вашите възможности като музикант. Няма да можете да работите върху собствен звук с електронен комплект, но той е идеален за домашна употреба. Ще бъде чудесно, ако успеете да редувате класовете на електронна настройка у дома и на акустична другаде.
Палките
Изборът на палки е много важна задача. Размерът трябва да бъде избран в съответствие с вашите данни, тогава балансът ще бъде спазен и играта ще бъде удобна. Въпреки че има много видове и размери п, 5А се счита за най -популярната за начинаещи. На децата може да се препоръча размер 7А, на момчетата - 5В. По-добре е да развивате мускулите на ръцете с по-тежки палки (по отношение на дърво, а не по размер), затова е по-добре да изберете орех (Hickory) или дъб (Oak) от материали.


------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Как да се научите да свирите на барабани"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.