Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Съпътстващи разходи при кредит за автомобил

https://tvoiacredit.eu/

Дони Иванов

Ако вземете кредит за автомобил, но възникне проблем с изплащането му, в този случай ще трябва да се свържете с банката относно преструктурирането. Веднага попитайте дали това е възможно и как ще протече този процес.
Някои банки налагат санкции за предсрочно изплащане на заема. Всъщност в този случай те ще получат по-малко печалба в сравнение с тази, която са очаквали. Помислете дали такива условия са подходящи за вас.
Понякога кредитните институции налагат глоби за късно уведомяване за промени в личните данни. Това означава, че ако смените мястото на работа, телефонния номер или внезапно се ожените / разведете, банката трябва да знае за това. Късното уведомяване може да доведе до налагане на глоба, неустойка и искане от банката да върне незабавно останалата сума на дълга.
И къде другаде могат да бъдат скрити уловки при заем за кола? В опит да привлекат колкото се може повече клиенти, много финансови институции или търговци на автомобили крият информация за това какви други разходи трябва да поеме клиентът до последната минута. И те могат да бъдат:
такса за откриване на банкова сметка и нейното поддържане;
различни застраховки;
плащане на конвертиране на сумата на заема;
различни наказания;
банкова такса за превод на средства в автосалона;
заплащане на банкови услуги за подготовка и разглеждане на заявлението;
управление на кредити
Първо, бъдете готови за факта, че не можете да кандидатствате в институция по ваш избор. От вас ще се изисква да работите с компания, която има договор с автокъща или банка. Освен това банката може да изисква застраховка не само на автомобили, но и на други рискове:
Вашият живот и здраве;
риск от неплащане на кредит в случай на загуба на източник на доход;
други рискове.
Разбира се, можете да откажете. Но кой ще гарантира, че в този случай ще получите заем?
При създаването на застраховка има още няколко нюанса, като нито един детйл не бива да бъде подценяван, за да не съжалите много скоро за заема, който сте взели.
Ако правите редовна полица КАСКО, застраховката отчита, че цената на автомобила намалява всяка година. Съответно това струва по-малко от година на година. В случай на заем, размерът на застрахователната премия ще остане непроменен през целия срок на заема. Тоест колата „старее“, но вие ще продължите да плащате като за нова.
Източник: https://kreditolandia.net/


------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Съпътстващи разходи при кредит за автомобил"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.