Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Регистрация на фирма

https://www.balancebg.com/ceni-ragistracia-na-firma/

Илия тел: 0899857500

Счетоводна къща Митков Консулт ЕООД, се е специализарала да помага в счетоводните услуги, ТРЗ на малки и средни фирми, освен абонаментното счетоводно обслужване, предлагаме и няколко допълнителни услуги:

Регистрация на фирма;
Регистрация по ЗДДС;
Възстановяване на ДДС от Европейският съюз;

Относно регистрацията на фирми, предлагаме и безплатна счетоводна консултация преди самата регистрация за да може, всеки клиент да прецени кое е най-изгодното за него, какви действият трябва да предприеме, когато открива нова фирма.

Дали ще изберете регистрация на фирма в София, Пловдвид, Варна или друг град в България ние ще можем да Ви помогнем и свършим работа, тъй като регистрираме фирми онлайн, работим с адвокати и става изключително бързо и ефективно за всеки клиент.

След като се консултирате с нас, ние ще Ви кажем необходимите стъпки при регистрация на фирма и ще можете да се справите за отрицателно време. Самата процедура отнема до 2-3 дни и фирмата може да бъде готова, вписана в Търговския регистър.

Ако все още не сте наясно как да регистрирате вашата фирма свържете се с нас за повече подробности, с удоволствие ще Ви помогнем. Както и това каква да бъде правната форма на регистрираната фирма, дали да регистрирате фирма ЕООД или да се направи регистрация на фирма ООД, ние ще Ви помогнем в избора.
------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Регистрация на фирма"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.