Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Ние, Credissimo, първи и засега единствени, отлагаме вноските на всички свои клиенти, засегнати от COVID-19!

credissimo.bg

Биляна Христова тел: 0887928062


Водещата финтех компания от сектора на небанковото кредитиране първа взе решение да подкрепи своите потребители, като промени сроковете по кредитите си в тяхна полза.Като неразделна част от финансовия сектор в България, ние от Credissimо осъзнаваме своята ключова роля в подкрепата на широк кръг от хора. Взехме решението да подкрепим своите потребители, като променим сроковете по кредитите си в полза на клиентите, засегнати от кризата от COVID-19.Благодарение на своите 14 години иновативност в полза на потребителите, ние сме водещата компания в онлайн кредитирането в България. Доказали се във времето като коректен партньор с над 96% потребителско удовлетворение, ние сме първият избор на стотици хиляди българи при необходимост от пари навреме.

Мерките на Credissimo включват отлагане на вноските за всички клиенти, които са засегнати от пандемията, в това число: всеки болен от COVID-19, всеки останал без работа или в неплатен отпуск по време на извънредното положение. Мерките ще бъдат прилагани на базата на предоставяне на документ, удостоверяващ основанието за отлагане на вноските и ще бъдат достъпни за клиентите, които са изплащали редовно кредитите си до въвеждането на извънредното положение.Credissimo е социално ангажирана компания, която осъзнава и приема изключително отговорно своята роля в това своевременно да реагира на потребностите и очакванията на потребителите. В тези дни на изпитания, компанията ясно потвърждава ангажимента си, както към своите клиенти, така и към цялото българско общество, като поема своята част от товара по преодоляване на последствията от COVID-19.Освен облекченията за клиентите, пряко засегнати от настоящата извънредна ситуация, Credissimo стартира благотворителна кампанията, в рамките на която дарява сума от всяка платена вноска по кредит, като по този начин фирмата и всеки клиент заедно дават своя принос в подкрепа на борбата с пандемията.

В текущите условия на необходимост от социално дистанциране, единствено бизнес моделът на Credissimo е безопасен – заявяването, одобряването, усвояването на сумите и погасяването на кредитите се осъществява изцяло безконтактно и онлайн, без да се налагат посещения по домовете от консултанти или ходене до офиси.Призоваваме всички компании, представители на небанковия финансов сектор, да последват примера ни, като приложат необходимите мерки в полза на клиентите.
Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Ние, Credissimo, първи и засега единствени, отлагаме вноските на всички свои клиенти, засегнати от COVID-19!"

Прессъобщението все още не е заплатено. Заплати чрез SMS с текст 'press7666' на кратък номер 1851
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.