Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Infinite X Labs става Infinite X – място, където блокчейн "говори" на езика на хората

https://infinitex.tech

Infinite X

СОФИЯ, България, 26 Май, 2020 г. – Днес българската компания за разработка на децентрализирани бизнес решения Infinite X Labs обяви новото си търговско име и визуална идентичност.

Корпоративното име на компанията се променя на Infinite X. Обширният ребрандинг подчертава фокуса върху връзката блокчейн – човек, както и върху ползите за бизнеса от децентрализираните технологии. Промяната включва ново лого, позициониране и уебсайт. „От самото начало целта ни беше да предприемем нов подход в сравнение с всички останали в индустрията и да се фокусираме на първо място върху човешкия елемент в технологията“, казва Никола Узунов - основател и водещ дизайнер на Unick.co

Infinite X се откроява от конкурентите си в индустрията, благодарение на установяването на този нов метод. Фирмата показва истинската стойност на децентрализираните технологии, които ако бъдат правилно внедрени, могат значително да подобрят ефективността на бизнес процесите и/или да намалят оперативните разходи. Настоящият икономически срив, причинен от пандемията COVID-19, прави подобен тип ориентирани към човека решения дори още по-необходими от преди.

В резултат на това основният фокус на екипа е да помогне на компаниите да разберат и използват децентрализираните технологии по начин, който действително да им донесе полза. Infinite X съчетава по уникален начин обширните си познания в областта на блокчейн технологиите и бизнеса със своите децентрализирани решения за крайния потребител, за да отговори на нуждите на корпоративните клиенти и да им осигури онова конкурентно предимство, от което техният бизнес се нуждае, за да премине в следващата ера на дигитална трансформация.

Като надежден блокчейн партньор, компанията е изградила блокчейн продукти и оптимизирала процеси за над 10 стартиращи фирми и предприятия в различни индустрии, като FinTech и Sustainable Energy. Някои от услугите, които предлага, включват блокчейн консултации, нов подход в UI & UX дизайна на децентрализирани приложения, разработка на бизнес блокчейн приложения и други.

„С голям ентусиазъм работихме по този проект с Infinite X. Нашата цел беше не само да осигурим първокласното преживяване, което клиентите им заслужават, но и да отидем крачка напред и да приложим най-добрите стандарти в индустрията, които доведоха до невероятни резултати“, казва Жоро Йорданов - партньор и директор дизайн в Oblik Studio.

Компанията вече работи по многобройни нови инициативи и проекти със стратегическите си партньори. "Потенциалът на децентрализираните бизнес технологии е огромен и индустриите все повече се насочват към него. Това е неизбежно. Развълнуван съм от това, което предстои за Infinite X през следващите седмици и месеци", казва Димо Джуренов, главен изпълнителен директор на Infinite X.

За Infinite X
Infinite X специализира в разработката на децентрализирани решения за бизнеса. Променяйки техните решения, продукти и процеси в по-сигурни, рентабилни и ефективни, Infinite X цели да предостави на своите клиенти конкурентното предимство, от което бизнесът им се нуждае, за да премине успешно към следващата ера на дигитална трансформация.

Контакти
https://infinitex.tech
media@infinitex.tech------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Infinite X Labs става Infinite X – място, където блокчейн "говори" на езика на хората"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.