Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Първата българска рок-банда на турне в Русия: 10000 километрa, -20 градусa, три рок-столици и мащабен, международен рок-фестивал.

www.facebook.com/pg/AJOSKAMUSIC/

Боян Димитров тел: +359876505311

Първата българска рок-банда на турне в Русия: 10000 километрa, -20 градусa, три рок-столици и мащабен, международен рок-фестивал.

В моментът пълен пакет с фотоматериали и видеоматериали от турнето е готов.
Подробности за срещи и организация на интервюта на тел. 0899229716 Боян Димитров
Или чрез съобщение на фейсбук страницата на www.facebook.com/pg/AJOSKAMUSIC/
Или на e-mail poklon1@yandex.ru

За първи път в историята на съвременната българска рок-музика

През януари 2019 бургаска рок-банда Алкохол Джаззз ОркестЪр успешно представи българска рок-музика в Русия
Само в рмките на една седмица успяват да направят пет концерта в три руски рок-столици – Москва, Санкт-Петербург и Екатеринбург, в култови рок-клубове и на мащабен международен рок-фествиал «Стар Нов Рок 2019» заедно с 45 банди от САЩ, Холандия, Русия, Украина.
10000 километра в полети, 280 км/ч с влак Петербруг-Москва, объркани билети, -20 градуса студ и сняг, студена водка, забравена апаратура, горещи руски жени, топъл прием от публиката, разходки из приказен зимен Петербург и Москва - музикантите са натрупали редица удивителни истории за разказване.
За себе си музикантите от AJO казват: «Ние сме рок-банда с нетрадиционна за съвременна България музикална ориентация. Защо така ли? Защото смесваме в нашата музика традиционни български мотиви, български и руски рок, пънк и шансон. Ние сме уникални: за първи път в историята на местната музикална сцена българи и руснаци правят рок-банда заедно».
Може би за това бандата получила покана да обикаля Русия и да стане част от международен музикален рок-фест в Елцин Център в Екатерибург, а именно фестивалът «Стар Нов Рок 2019».
Турнето започва от Санкт-Петербургския рок-клуб Fish Fabrique Nouvelle. Заведение с 25 годишна история, в което е дадено началото на най-прочутите руски рок-банди и където звездите на руската и европейска рок-сцена продължават да свирят и до сега.
Следва Москва. Легендарният Московски Музикален Клуб Вермел на 500 метра от Кремъл и Червеня площад. Също емблематично място за прочутите руски рок-банди.
И накрая - Екатеринбург. Концерт в местния клуб «Планетарий», както и изява на сцената на рок-фестивалът «Стар Нов Рок 2019» и по специална покана от организаторите – изява на афтър-партито на фестивала в Center Club в присъствието на руски продуценти, музикантите, взели участие във фестивала и медийното общество.
Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Първата българска рок-банда на турне в Русия: 10000 километрa, -20 градусa, три рок-столици и мащабен, международен рок-фестивал."

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.