Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Акронис България с три награди за отлични постижения

www.acronis.com

Силвия Петрова
През месец юли 2020 година Акронис България спечели три нови награди и зае челни позиции в няколко категории в годишната класация на Икономедиа “ТОП 100 на ИТ компаниите”. В началото на месец юли на официална церемония на 6-тото издание на Годишни награди 2020, организирани от b2b Mediа, Акронис България получи първо място в категорията “Социален проект”, второ място в категорията “Иновативна компания на годината” и трето място в категорията “Динамично развитие”.

Водещата годишна класация “ТОП 100 на ИТ компаниите” на Икономедиа отличи Акронис България в няколко категории. Компанията взе първо място в класацията “ТОП 50 ИТ компании с най-голям ръст за 2019” и второ място в категорията“ТОП 50 най-динамични ИТ компании за 2019”.

“Acronis Bulgaria, която е с над 5-кратен ръст за една година, инвестира много сериозно през последните 2 години в развитие на българския си офис. Инвестициите включват не само наемане на голям брой специалисти, но и сключване на ключови партньорства. Компанията е и с втория по големина средногодишен темп на растеж за периода 2017-2019 г.,” коментираха редакторите на “ТОП 100 на ИТ компаниите”.

Acronis, глобален лидер в киберзащитата, се специализира в развитието на модерни решения за защита на данни. Присъствието на Acronis в България се състои в R&D; център с местни ИТ професионалисти от най-високо ниво, които работят по решения за киберзащита, използвани глобално от голяма част от компаниите от класацията Fortune 1000.

Решенията на Acronis са базирани на петте вектора за киберзащита - безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Това гарантира на крайните потребители и организациите, който използват тези решения, че техните данни не само имат най-високо ниво на защита, но също така тяхната автентичност и лесен достъп с цел оптимизиране на всекидневните процеси.

Едно от последните решения на Acronis, частично разработено в R&D; центъра на компанията в София, Acronis Cyber Protect, е интегрирано решение, което комбинира бърз и надежден бекъп, защита от зловреден софтуер, базирана на изкуствен интелект, и цялостно управление на крайни устройства. Това решение дава възможност на бизнесите да управляват всички аспекти на киберзащитата от една конзола, елиминирайки изцяло сложността.

“В последните 2 години Acronis расте бързо и през миналата есен се превърна в компания еднорог с оценка от над 1,5 млрд долара. Освен растежа на офиса, в София изграждаме екипи работещи по всички продукти на Акронис. На практика, за тези две години центърът ни тук се превърна в ключова част от компанията.”, каза Пламен Тошев, Управляващ директор, Акронис България.

“За нас е чест да получим тези награди и ще се радваме да разширим допълнително присъствието си в България. Тук има голям набор от таланти, който ще продължим да използваме, за да разработваме нови съвременни решения за киберзащита. Те ще бъдат приложими в световен мащаб, за да помогнем на организациите и потребителите да бъдат #CyberFit.”, каза Тошев.

От основаването на Acronis Sofia R&D; Center през месец юли 2018, Acronis е призната от местни медии, партньори, институции и други като иновативна и много бързо развиваща се софтуерна компания. Въпреки пандемията от COVID-19, компанията продължава да разраства своето присъствие в България и да наема специалисти в сферата на разработка на софтуер, киберзащита, тестване на софтуер, дизайн, техническа поддръжка, продажби, маркетинг и други.
------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Акронис България с три награди за отлични постижения "

Прессъобщението все още не е заплатено. Заплати чрез SMS с текст 'press7632' на кратък номер 1851
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.