Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Отборът на Birell пребори всички препятствия в Legion Run 2018 с добро настроение и екипна игра

Simona Lyubomirova

София, 09 юли 2018 г. –Тази събота в село Кътина се проведе едно от най-чаканите спортни събития тази година - Legion Run. Трасето бе изградено в близост до езерото на село Кътина с препятствия за прескачане, водни и кални съоръжения и отсечки за бягане. Legion Run се провежда за пета поредна година в България и включва дестинации в 12 държави на 3 континента като Румъния, Словакия, Литва и Украйна. Legion Run беше място за много емоции и среща с приятели и събра на едно място безброй хора, които жадуваха за приключения. Копнежът за повече адреналин обедини и играчите от отбора на Birell в тазгодишното издание на Legion Run и те заедно с останалите участници в надпреварата имаха възможност да подложат на изпитание своята физика и психика и да преодолеят калните и водните препятствия до финала. Отборът на Birell, който обедини силите си и желанието за риск и забавление бе съставен от млади и решителни участници- представители на медиите, блогъри и служители на Карлсберг България.
Екип на Birell посрещаше всички ентусиасти в специално изградена зона за релаксиране, в която всички участници и посетители на събитието имаха възможност да си починат, презаредят своите телефони, както и да се насладят на новата бира без алкохол. Също така като част от атракциите на Legion Run, беше изградено специалното препятствие на Birell Гладиатор, а участниците, които успяха да го преодолеят с най-добро време получиха специални награди от марката – спортни раници и смарт гривни.
Участието на Birell в предизвикателството Legion Run не е никак случайно. Благодарение на изотоничните си свойства и на по-ниското калорийно съдържание в сравнение с обикновената бира и сладките газирани напитки, бирата без алкохол има своите предимства за хората, стремящи се към активен начин на живот. Birell е освежаваща, утоляваща жаждата бира без алкохол, която не прави компромис с истинския бирен вкус. Създадена по същия начин, както и алкохолната бира, със съставки само от естествен произход (ечемик, малц, пшеница, хмел и дрожди), напитката гарантира същия страхотен вкус, който хората очакват от качествената бира, но без алкохол.
Срещите с приятели, провокирани от споделената любов към активния живот и спорта, е не само нов тренд, но вече и начин на живот. Неотдавна публикувано европейско проучване на медицинската застрахователна компания BUPA разкрива, че повече от половината хора са загрижени за здравето си в дългосрочен аспект. В този смисъл не е чудно, че виждаме цяло ново поколение консуматори, които активно търсят безалкохолни или ниско алкохолни алтернативи.
Birell се предлага в два бирени стила:
• Birell Pilsner – лагер бира с наситен житен характер, добре балансирани плодови нотки и лек, дълготраен малцов вкус;
• Birell Belgian Wit с характерен екзотичен плодов вкус, хлебни нотки и дълготраен плодов и леко горчив послевкус.

За повече информация за марката следете страницата на Birell във Facebook: https://www.facebook.com/BirellBulgaria/?ref=br_rs

За Карлсберг България
Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко вида хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов характер. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – диня, ябълка, круша и боровинка.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Отборът на Birell пребори всички препятствия в Legion Run 2018 с добро настроение и екипна игра"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.