Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Дигитален музей „Парашкев Хаджиев”

www.parashkevhadjiev.eu

Таня Лазарова тел: 0878731499


Дигитален музей, посветен на бележития български композитор Парашкев Хаджиев обединява информация за творчеството, живота и професионалния му път, популяризирайки по иновативен начин културното наследство на столицата. Представен е снимков материал на негови произведения, обектите и вещите, тясно свързани с неговия творчески път, аудио и видео материали и непознати за широката аудитория истории за композитора. Той е създател на 21 опери, 6 оперети и 3 мюзикъла, 1 балет, които имат над 150 постановки на сцените на всички български музикални театри.
Дигиталният музей е част от проект Дигитален музей „Парашкев Хаджиев“. Основната цел на проекта е да повиши атрактивността на град София като притегателен туристически център с богато културно-историческо наследство. В неговите рамки са създадени и музикален диск с творчески произведения на Парашкев Хаджиев и информационен видеоклип.
Проект Дигитален музей „Парашкев Хаджиев“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма „Европа” 2023 от Сдружение „Талантс”.
За да преоткриете наследството на Парашкев Хаджиев посетете: www.parashkevhadjiev.euПрикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Дигитален музей „Парашкев Хаджиев”"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.