Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Пътна помощ, репатрак и значението на тези думи?!

https://roadhelp.bg

roadhelp.bg тел: 0878424097

Пътна помощ какво е това и на кого е нужна ?
Ще се опитам да бъда кратък, за това какво представлява тази услуга пътна помощ или още наречена репатрак , и как би била полезна.

Какво е това?
В тази услуга са събрани доста разногласия. От самото наименувание се подразбира, че става въпрос за помощ на закъсали по път с роблем в автомобила, репатриране на катастрофирал автомобил и т.н.

Пътна помощ
Обаждате се на избрана от вас фирма предлагаща услугата, обяснявате накратко какво се е случило, с какъв тип автомобил сте, лекотоварен, лека кола, трактор или друго. Служител пристига при вас със на място. Ако повредата може да бъде отстранена на място ще бъде направен опит за това. Някои фирми, нямат компетентни лица с технически данни и не предлагат подобно допълнение, а само да превозят автомобила ви. В отстраняване на повреда се включва и смяна на гума, джанта, както и доставката на такива. Поправка на ходова част, по двигател и друго

Доставка на консумативи, части и провизии.
Ако имате повредена джанта, нямате налична резервна гума, повечето фирми предлагат подмяна, както и доставка на гуми и джанти за да могат да се подменят и да се приберете, без нужда от репатриране. Някои предлагат и доставка на бензин, масла, антифриз, вода, дори и провизии за оцеляване, ако има препятствие, което не може да осигури достъп на МПС от типа Пътна помощ да ви изтегли. В такъв случай могат да се одставят провизии за оцеляване ( Да не дава Господ, никому! ).

Превоз на автомобил
Това излиза малко от темата Пътна помощ, по-скоро тук вече е т.нар репатрак или репатриране, което ще рече транспортиране или преместване на МПС не на собствен ход. В тази услуга всеки, който например е извън страната, но е продал или пък е дал на някой да управлява неговия автомобил, може да поръча “ репатрак “ ( мпс тип пътна помощ ), който да превози дадения автомобил от точка А до точка Б, т.е. до новия шофьор или местоположение. Също така и ако се налага преместване на автомобил с повреда в мотор или ходова част, паркиран някъде до сервиз. Могат да се превозват и автомобили закупени от магазин ли автокъща, до новия им собственик или първо местонахождение, където ще домуват. Няма проблем да се превозят и автомобили за ГТП, ако са с изтекъл срок. ( Съветваме ви, който има такава възможност, да не рискува с карането на документално нередовен автомобил ). И други манипулации.

Думата репатрак е жаргонна и не съществува в тълковния речник. Принципното название е Репатриране или репатриращ автомобил / МПС, но в последствие се съкращава до репатрак.

Ние предлагаме всички тези услуги и сме се доказали в бранша с над 10 годишния си опит. Хиляди зарадвани клиенти, качествено обслужване. А в последните години с най-ниските цени за бранша цяла България.

Тел.: +359 878 424 097
УЕБСАЙТ: https://roadhelp.bg

ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

Източник https://roadhelp.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89-%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA RoadHelp Блог


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Пътна помощ, репатрак и значението на тези думи?!"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.