Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Как да разпознаем качественото спално бельо?

https://spalno-belyo.com/

Асен

За да сте сигурни, че закупеното от вас спално бельо е с добро качество, гледайте броят на нишките да е най-малко 180. Така ще избегнете прекалено бързото износване и раздърпване. Винаги избирайте възможността с по-голямо количество памук, за да имате повече естествени влакна в сравнение с изкуствените.
Ленът е чудесен вариант при по-топъл климат – дишащ е и е превъзходен за премахване на влагата от тялото. Плюс това е два пъти по-здрав от памука. За най-лесна поддръжка изберете продукт от стопроцентов чист лен. Ленът изглежда най-добре, когато се намачка и ще изглежда все по-добре с всяко следващо пране. В това отношение, той е най-лесният избор – гладенето е само по желание. Ленът може да е колосан и груб на пипане, така че ако изберете с опция за предварително изпиране, можете да си гарантирате мекота. Въпреки това не всички ленени чаршафи са предварително изпрани, защото това ги оскъпява.
Инвестирайте в коприна. Спалното бельо от естествена коприна е хипоалергенно и много гъвкаво, като по този начин осигурява топлина през зимата и прохлада през лятото. Това е по-нежна материя от памук и лен, така че е по-малко вероятно да раздразни чувствителната кожа. Чудесен избор е ако страдате от акне, например, тъй като няма да дразни или абсорбира никакви кожни продукти. Недостатък е поддръжката – тя е деликатна материя и се нуждае от повече грижи, особено при пране.------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Как да разпознаем качественото спално бельо?"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.