Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Международния научен лагер Science Camp набира участници от България за своето седмо издание

https://sciencecamp.cct.bg/

д-р Гергана Райжекова тел: 0888812379

Център за творческо обучение кани ученици на възраст от 13 до 17 г. да се присъединят към международния научен лагер Science Camp, който ще се проведе в периода 6 - 10 ноември 2019 година в гр. Пловдив. За седемте години, в които се провежда Science Camp, участие вземат младежи от България, Чехия, Финландия, Турция, Италия, Румъния и др.

Каква е основната цел на Science Camp 2019?

Science Camp 2019 е четиридневна програма, включваща занятия по роботика, програмиране, физика, нанотехнологии и инженерни науки. Програмата съответства на най-високите образователни научни стандарти и предлага среща с млади учени в актуални области, които ще демонстрират практическото приложение на популярната наука и отвъд. В Science Camp младежи от различни страни ще имат възможност да работят заедно по научни казуси и да предлагат своите решения, създавайки дълготрайни приятелства и развивайки уменията си за работа в международен екип.

Програмата се организира от Център за творческо обучение с участието на експерти от страните участнички.

Програмата ще започне със специална вечер “Space Camp Alumni Event”, събираща възпитаниците на програмата “Space Camp Turkey”. Всички участници в Science Camp 2019 са поканени да вземат участие.

Къде ще се проведе Science Camp?

Лагерът се провежда в гр. Пловдив, Европейска столица на културата за 2019г., в “Младежки център Пловдив”, намиращ се в парк “Отдих и култура” близо до Гребна база. Младежкият център представлява триетажна сграда, проектирана и създадена изцяло с мисъл за нуждите на младите хора, предназначена за провеждане на международни образователни и културни дейности. Включва зона за настаняване (луксозни двойни и тройни стаи), интерактивен образователен център, зона за хранене, обособени помещения за провеждане на образователни и спортни дейности.

Как да се запиша?

Може да се регистрирате за участие в Science Camp чрез формуляра за записване: http://bit.ly/cctsciencecamp2019 , а крайният срок за записване е 15 октомври 2019г.

Таксата за участие е в размер на 240 евро (470лв.) и включва настаняване с включени закуска, обяд и вечеря; четиридневна динамична образователна програма с включени всички материали за обучение; участие в събитието “Space Camp Alumni Event” и персонална застраховка.

В програмата могат да участват групи и индивидуални участници. Работният език е английски.

Повече информация за Science Camp 2019 може да получите на www.sciencecamp.cct.bg или като се свържете с нас на sciencecamp@cct.bg или 0882 506 425.


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Международния научен лагер Science Camp набира участници от България за своето седмо издание"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.