Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Иновативни практики за преодоляване на зависимости

Сдружение М.О.С.Т. тел: 0876672712Приключва изпълнението на проект „Здраве за бъдещето”, насочен към превенция на зависимости сред младите хора. За тях е характерен стремежът да се избяга от проблемите и от всичко, което причинява дискомфорт. Често, за да се преборят с трудностите и неуспехите, те прибягват към употребата на алкохол и развиват различни видове зависимости, като наркотици, хазарт, компютърни игри, интернет и вредни храни.

Основната цел на проекта е създаване на условия за превенция и насърчаване на преодоляването на зависимости към алкохол и вредни храни сред младите хора. В неговите рамки беше проведена фотографска изложба и бяха създадени дигитална среда за самообучение: https://zdravezabudeshte.eu/ информационен справочник, мотивационен радио клип и Фейсбук мрежа от заинтересовани страни.

Проект „Здраве за бъдещето” се изпълнява от СНЦ М.О.С.Т. с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година, по Направление 3 към Министерство на младежта и спорта, договор № 25-00-16/18.03.2021 на обща стойност 45 232 лева.

Съдържанието на документа е отговорност на СНЦ М.О.С.Т. и ММС не отговарят за начина на използване на информацията.


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Иновативни практики за преодоляване на зависимости"

Прессъобщението все още не е заплатено. Заплати чрез SMS с текст 'press7659' на кратък номер 1851
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.