Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Информационен ден и коктейл

Силвана Павлова тел: 0897912719

От името на Съюза на глухите в България имам удоволствието да Ви поканя да вземете участие в информационен ден по проект „Подобряване на пригодността за заетост на хора със слухови увреждания – proHear”, изпълняван по програма Еразъм+, Ключова дейност 2 „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики“. Проектът има за цел да осигури интегрирана подкрепа, съобразена с потребностите и особеностите на хората със слухови увреждания, чрез разработването на иновативни обучителни средства и материали, за да се увеличи мотивацията и информираността, да се създадат стимули за придобиване на нови меки умения, необходими за ефективно търсене на работа и постигане на заетост и по този начин да насърчи ефективната интеграция на хората с увреден слух на пазара на труда.

Събитието ще бъде на тема “Интеграция на пазара на труда - предизвикателства и възможности за хора със слухови увреждания” и е насочено към хора с увреден слух, с различен трудов статус (неактивни / безработни / заети), както и към представители на всички заинтересовани организации, включително организации на и за хора с увреждания, образователни институции, работодатели, центрове за рехабилитация, заетост и социални услуги, социални партньори и политици.

Целта на информационното събитие е да представи проект proHear и да разпространи резултатите от проведеното национално проучване сред хора със слухови увреждания и работодатели относно предизвикателствата и възможностите на пазара на труда и интеграцията им чрез заетост. Наред с това бихме искали да Ви запознаем и с предстоящите дейности и планирани резултати.

След това заедно ще се забавляваме в клуб Тиффани, точно до Съюза на глухите в България. Ще има танци, песни и богат коктейл!

Ако имате въпроси и нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с нас на посочените контакти:

Лице за контакт: Силвана Павлова; тел: 0897912719; 0886921222.

Моля потвърдете Вашето присъствие по електронна поща cultura@sgbbg.com до 26 юни 2018 г.

Ще Ви очакваме!


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Информационен ден и коктейл"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.