Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Послание от Ванга

Марио Джунов тел: 0888994117

ПОСЛАНИЕ ОТ ВАНГА

Аз, Магио, изпълнявам волята на Ванга и в този момент ви предавам нейното послание по повод на последните събития в местността Рупите, топлата минерална вода и строежа до нея.

В книгата ми "Завръщането на Големия Маг" е описано как става посещението на Другото Измерение и пътуването на Душите. Там протече срещата ни с Ванга и получих отговори на въпроси които съм длъжен да ви предам а именно:

Аз, Вангелия, съм силно разтревожена от това което става зад къщата ми, до топлата вода в Рупите. Духът ми е много възбуден и не мога да не реагирам. Винаги съм ви казвала: Пазете вълшебната вода и природата от търговците, те са за всички !

Цитати от книгата "Тайните на Ванга": 1). Горещата бездна, която погълнала това селище, сега ни изпраща топлите си пари, за да се лекуваме. Това са въздишките на невинно загиналите хора., 2) Децата тука боси трябва да ходят, във водата да се къпят., 3) Пари от този извор не търсете ! Дошли тука, ровят, копаят ...Да знаете, че от тази вода бизнес не става. Почнете ли да я продавате, ще изчезне от тука и един Господ знае къде ще се появи. Пазете я тази вода!

Марио Джунов, 0888 994 117, mariodzunev@abv.bg


------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Послание от Ванга"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.