Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Стартира онлайн платформа за взаимопомощ

www.shemzy.com

Владислав Маринов тел: 0898965462
24.05.2020

Кризата с Covid19 обърка прогнозите и на най-добрите икономически анализатори. Стотици хиляди в България останаха без работа, а хората, които и преди кризата бяха в затруднено финансово положение, в момента се опитват да подсигурят основното за съществуването си.

В тези несигурни икономически времена малък екип от програмисти решиха да създадат безплатна онлайн платформа, която позволява подаряването на вещи, които много често биват изхвърляни, а все още биха могли да се използват, на хора които биха имали нужда от тях. В платформата могат да се подаряват дрехи, обувки, електроника, книги, както и всичко останало, което би било полезно за хората в нужда. Потребителите уточняват начина на получаване на артикула в обявата чрез вътрешна комуникация в сайта. Сайтът позволява и потребителите да публикуват обяви за това какво точно търсят, така че останалите потребители да ги прегледат и ако смятат, че могат да помогнат, да се свържат с подателя.

Създателите смятат, че освен помощта, която оказва на хората в нуждa, платформата би спомогнала за намаляване на замърсяването и количеството на изхвърляния боклук, тъй като по този начин ненужните вещи получават нов живот, вместо да свършат в контейнерите.

Към момента сайтът набира популярност и има първи доволни поребители. Очаква се той да бъде пуснат и за други държави. За да помогнете, може да публикувате обяви на сайта – www.shemzy.com

###

За контакт:

Владислав Маринов

0898965462

office@shemzy.com
------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Стартира онлайн платформа за взаимопомощ"

Прессъобщението все още не е заплатено. Заплати чрез SMS с текст 'press7654' на кратък номер 1851
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.