Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Първото бургаско издателство за детски книжки "Ева и Мария" с нова вълшебна приказка

https://eva-maria.bg/

Ева Иванова тел: 0898334883


Днес, на 10.05.2024 г., бургаското издателство на детски книги “Ева и Мария” пусна втората си автентична приказка в рими - “Кари Кометата и корабът на сънищата”. Автор на приказката е Ева Иванова, а художникът на вълшебните илюстрации е Мария Найдекова. Тази детска книжка е много лична за издателството, защото е очарователен микс от реалност и фантазия.

В нея се разказва за едно кученце без порода, което е намерено на улицата, но открива своя дом и призвание. Кученцето Кари се превръща в сънуващо куче-спасител, което помага на хората да се преборят със своите кошмари. В действителност, Кари е осиновена от Ева - част от дуото на издателството.

В приказни герои се превъплъщават и самите създатели на книжката - Ева и Мария. В книжката участва и Галатея - дъщерята на Мария. Читателите ще се запознаят и с Емо и неговата дакелка Абигейл - най-добрите приятели на Ева и Кари.

“Чрез книжката открехваме и вратата към нашия творчески процес и ежедневие, на което искрено ще се смеете. В нея, ние се показваме такива, каквито сме с много креативност и щипка самоирония.

Но, освен забавна, тази наша приказка има и трогателни послания - да бъдем по-добри едни към други и да проявим състрадание към кученцата без порода и дом, защото те заслужават нашата любов.

“Кари Кометата и корабът на сънищата” идва със своята мисия, както всички книги на издателство “Ева и Мария”. Книжката цели да даде гласност на проблема с кученцата без дом и да подтикне колкото се може повече хора да осиновят кученца от приют." - споделя издателството в социалните мрежи.
Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Първото бургаско издателство за детски книжки "Ева и Мария" с нова вълшебна приказка"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.