Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Международна конференция „Digital Skills & Innovation @2030“ на 11 юли, 2018г.

http://www.innovation-mc.com/digital-skills-and-innovation-at-2030.html

Adi Hristova

Конференцията ‚Digital Skills & Innovation @2030’ ще се проведе в Интер Експо център, София на 11 юли, 2018г. Събитието ще събере експерти от сферата на иновациите и дигитализацията, предприемачи, инвеститори, академици, професионалисти и заинтересовани страни в екосистемата за управление на иновациите и предприемачеството.

‘Digital Skills & Innovation @2030’ ще се фокусира върху две основни теми: ‚Дигитални умения‘ и ‚Иновации и предприемачество", като втората част от конференцията включва и практически семинар "Ускоряване на иновациите", базиран на модели на ‚Глобалния институт по управление на иновациите‘ и IXL Centre, модериран от Академията по иновационен мениджмънт.

По време на конференцията ще бъдат представени и резултатите от проекта "Design Thinking for Digital Innovation’ - DigiThink", съфинансиран по програма Erasmus+. Ще бъдат разкрити методологии и най-добри практики за създаване на ключови компетенции и умения, свързани с процесите на дигитализация и трансформация в икономика на знанието.

Целевите групи са специалисти по ИТ, мениджъри, експерти по изследователска и развойна дейност, предприемачи, студенти, стартиращи фирми, консултанти по мениджмънт, ментори, университетски и училищни преподаватели, специалисти по инкубатори и ускорители, бизнесмени и PR експерти.

Панелистите, участващи с кратки презентации и дискусии, са мениджъри от водещи дигитални компании, академици и мениджъри на научноизследователска и развойна дейност, университетски преподаватели и добре известни предприемачи и бизнес инвеститори от България, Великобритания, Италия, Испания, Холандия, Румъния и Македония.

За повече информация за събитието, кликнете тук: http://www.innovation-mc.com/digital-skills-and-innovation-at-2030.html

Конференцията се организира от Клуб по управление на знания, иновации и стратегии, съвеместно с УНИБИТ, Университет Деусто (Испания), Текналия (Испания), Трейнинг 2000 (Италия), Университет в Нитра (Словакия).


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Международна конференция „Digital Skills & Innovation @2030“ на 11 юли, 2018г."

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.