Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Автентичната приказка "Кай водното конче" на издателство "Ева и Мария" вече лети

https://eva-maria.bg/

Ева Иванова тел: 0898334883

Издателство “Ева и Мария” обявява, че с настъпването на есента, вече има издадена нова автентична приказка за деца в рими – “Кай водното конче” – приказката е изцяло измислена от авторката - Ева Иванова, позната още като Ами Тола и талантливата илюстраторка - Мария Найдекова. Печатът на луксозното издание с твърди корици е на печатница “Виктория Принт”.

Ева Иванова, е позната от повече от десетилетие както в Бургас, така и в цялата страна под псевдоним Ами Тола. Родена е в град Казанлък, през 2011г. завършва бакалавърска степен “Връзки с обществеността” в Бургас, а през 2014 година - магистратура по “Креативна комуникация” към Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Автор е на сборник с пиеси за деца в рими – “Приказни пиеси I” по класически приказки и включва ”Моя Пепеляшке”, “Котаракът в чизми”, “Червената шапчица” и др.

Мария Найдекова е родена в град Панагюрище. През 2017г. завършва “Графичен дизайн” към Софийски университет “Св. Климент Охридски.” Тя е мултидисциплинарен дизайнер и работи по множество проекти в областта на графичния дизайн и дигиталната илюстрация, както за България, така и за чужбина - предимно САЩ. Работи като бранд, лого и уеб дизайнер. Има дългогодишен опит в изграждането на бранд идентичност за множество компании и интересен професионален път като илюстратор, в последните години от професионално развитие.

Издателство “Ева и Мария” е основано на първи юни тази година, като вече се гордее с първата си издадена автентична приказка с дълбок смисъл. Историята на Кай водното конче ще докосне сърцето на всяко дете, защото разкрива дълбоки принципи свързани със себепознанието, макар и представено по лековат и игрив начин, в рими. На уебсайтa на издателство “Ева и Мария” можете да разгледате още повече информация за приказката “Кай водното конче”.
Понастоящем Ева и Мария творят и живеят в Бургас, а съвсем скоро ще имат още много други изненади, тъй като дуото вече подготвя следващия си проект.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Автентичната приказка "Кай водното конче" на издателство "Ева и Мария" вече лети"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.